IELTS-TOEFL-PTE

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع

توضیحات اجمالی

دوره های تقویت زبان عمومی برای آزمون IELTS-TOEFL-PTE ، آشنایی با آزمون و تکنیک ها در (IELTS-TOEFL-PTE) و دوره آمادگی آزمون (Exam preparation) در کلاس استاد کاوه حاتمی برقرار است برای مشاوره رایگان و تعیین سطح تماس بگیرید .

توضیحات دوره آموزشی

امروزه آیلتس (IELTS) به عنوان یکی از مهمترین آزمون های زبان انگلیسی در سراسر جهان شناخته می شود. این آزمون، به عنوان یکی از معیار های اصلی برای ورود به دانشگاه ها و کسب مهارت های زبانی در کشورهای انگلیسی زبان شناخته شده است. اگر شما نیز به دنبال راه حلی سریع و آسان برای یادگیری آیلتس هستید، دوره های آیلتس آنلاین استاد کاوه حاتمی بهترین انتخاب  برای شما می باشد.

در کلاس استاد کاوه حاتمی ،‌ دوره های فشرده آمادگی آزمون آیلتس بصورت گروهی و خصوصی ارائه می شود که شامل سه سطح Pre-IELTS (تقویت هر چهار مهارت به همراه افزایش دایره واژگان و گرامر برای زبان آموزانی که هنوز سطح مناسب برای شرکت در دوره های آیلتس را ندارند)‌، IELTS ( تقویت ۴ مهارت Listening, Reading, Writing, Speaking‌) در راستای اهداف آزمون آیلتس) و Exam Preparation (تمرین تکنیک ها و سوالات آزمون آیلتس به همراه ارائه فیدبک و آزمون های آزمایشی رایگان)می باشد. زبان آموزان پیش از ثبت نام در کلاس های آنلاین ، یک آزمون تعیین سطح رایگان به همراه مشاوره فردی خواهند داشت و سپس با توجه به نتیجه ارزیابی سطح خود، میتوانند در دوره مناسب ثبت نام کنند.

در آکادمی LANGUAGEjet ، کتاب Speakout در دو سطح Pre-Intermediate و  Intermediate بصورت فشرده  برگزار می شود. کتاب Speakout نسبت به سایر کتاب های موجود مزایای بسیاری دارد که در این مقاله بصورت مفصل به آنها اشاره کرده ایم، اما بطور خلاصه، تمرکز روی لهجه بریتانیایی در بخش شنیداری و تمرین های متمرکز آزمون آیلتس از جمله مزایای این کتاب می باشد.

در دوره های IELTS استاد کاوه حاتمی چه منابعی کار میشود؟

مجموعه کتاب های Mindset for IELTS جدید ترین و به روز ترین سری کتاب های آمادگی آزمون آیلتس است که توسط انتشارات دانشگاه کمبریج (Cambridge University Press) و مرکز آزمون دانشگاه کمبریج Cambridge University Examination بصورت مشترک منتشر شده است. این سری کتاب ها اولین مجموعه ای است که توسط طراح ها و ممتحنین آزمون آیلتس بصورت مستقیم ارائه شده است و روی هر ۴ مهارت آزمون آیلتس تمرکز کرده است. با استاد کاوه حاتمی ، زبان آموزان پس از گذراندن دوره های Pre-IELTS یا در صورت داشتن سطح مطلوب پس از تعیین سطح، در دو دوره فشرده IELTS 1 و IELTS 2، دو کتاب از مجموعه Mindset for IELTS را مطالعه و مهارت های زبانی خود را برای شرکت در آزمون آیلتس تقویت می کنند.

دوره های Exam Preparation چیست؟

کلاس های Exam Preparation یا آمادگی آزمون آیلتس،‌ مرحله ای است که زبان آموزان پس از تقویت سطح زبان و تقویت دایره واژگان در کلاس های Pre-IELTS و آشنایی با فرمت آزمون آیلتس در دوره های IELTS، بصورت کاملا تخصصی روی انواع سوالات، تکنیک های مربوط به هر مهارت و هر بخش، تمرین و فیدبک، و شبیه سازی آزمون آیلتس کار می کنند. استاد کاوه حاتمی پس از سال ها تجربه و موفقیت در آماده کردن متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس، در این دوره تمام تجربیات خود را با زبان آموزان به اشتراک میگذارد و زبان آموزان را با اعتماد به نفس کافی و کاملا آماده به آزمون آیلتس راهی می کنند.

دوره های آیلتس آنلاین استاد کاوه حاتمی چیست؟

دوره های آیلتس آنلاین، به عنوان یک راه حل سریع برای یادگیری آزمون آیلتس شناخته می شوند.در این دوره ها، من با استفاده از منابع آموزشی متنوع، شما را برای شرکت در آزمون آیلتس آماده می کنم. 

دوره های آیلتس آنلاین استاد کاوه حاتمی چه موضوعاتی را پوشش می دهند؟

دوره های آیلتس آنلاین، شامل موضوعات مختلفی هستند که شما را برای موفقیت در آزمون آیلتس آماده می کنند. این دوره ها شامل موضوعات زیر می شوند:

✅ گرامر و واژگان

✅ مهارت های شنیداری و گفتاری

✅ مهارت های خواندن و نوشتن

✅راهکارهای موثر برای موفقیت در آزمون آیلتس

✅ راهکار های کنترل استرس در روز آزمون

✅ ارائه تمرین ها و آزمون های مشابه آزمون آیلتس

✅ مشاوره مطالعه منابع موثر برای موفقیت در آزمون آیلتس

✅ آزمون های آزمایشی (ماک)‌آیلتس

✅ پشتیبانی مستمر در طول دوره

در هر کدام از دوره های آیلتس و پری آیلتس  ، تمرکز روی موضوعات بالا با توجه به سطح و نیاز زبان آموزان صورت می پذیرد. در ابتدای دوره ها، بیشتر تمرکز روی تقویت زبان عمومی و مهارت های چهارگانه زبان انگلیسی می باشد و با نزدیک تر شدن به انتهای دوره، تکنیک های خاص آزمون آیلتس و راهکار های مناسب برای پاسخ دادن به انواع سوالات در آزمون با زبان آموزان تمرین می شود.

دوره های آیلتس آنلاین چه مزایایی دارند؟

دوره های آیلتس آنلاین، مزایای بسیاری دارند که شامل موارد زیر می شوند:

✅ سرعت و راحتی: دوره های آیلتس آنلاین، به شما اجازه می دهند تا به راحتی، در هر زمان و هر مکانی که دوست دارید، به کلاس دسترسی پیدا کنید.

✅ هزینه کم: دوره های آیلتس آنلاین، به دلیل عدم نیاز به حضور در کلاس های حضوری، هزینه کمتری نسبت به دوره های حضوری دارند.

✅ منابع آموزشی متنوع: دوره های آیلتس آنلاین، شامل منابع آموزشی متنوعی هستند که شما را برای شرکت در آزمون آیلتس آماده می کنند.

ساعت و روز های برگزاری کلاس های آنلاین آیلتس

خاصیت کلاس های آنلاین این است که به دلیل نیاز به فضای فیزیکی، در روز ها و ساعت های متنوع برگزار می شوند. برای اطلاع از ساعات و روز های برگزاری دوره های آنلاین آیلتس  ، با من تماس بگیرید 

چگونه می توانید برای شرکت در دوره های آیلتس آنلاین ثبت نام کنید؟

برای شرکت در دوره های آیلتس آنلاین تعیین سطح و مشاوره بصورت رایگان انجام میشود و بین ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آزمون تعیین سطح بصورت شفاهی برگزار میشود. این آزمون میتواند بصورت تلفنی یا از طریق تماس تصویری انجام گیرد. 

پس از تعیین سطح، شما امکان تکمیل ثبت نام را دارید.

نتیجه گیری

دوره های آیلتس آنلاین استاد کاوه حاتمی ، به عنوان یکی از راه حل های سریع و آسان برای یادگیری آیلتس، شناخته می شوند. با استفاده از منابع آموزشی متنوع، این دوره ها به شما کمک می کنند تا به راحتی و با سرعت خود، در هر زمان و هر مکانی که دوست دارید، به آنها دسترسی پیدا کنید.

شما می توانید:

  • کلاس های پری آیلتس با  استاد کاوه حاتمی
  • کلاس های آیلتس با  استاد کاوه حاتمی
  • کلاس های تقویت مهارت های مکالمه



 

آزمون آیلتس همانطور که همه ما می‌دانیم از معتبرترین آزمون‌هایی است که برای سنجش میزان توانایی و مهارت زبان‌آموزان برگزار می‌شود. این آزمون در داخل ایران توسط مراکز بسیار معتبری که زیر نظر سازمان سنجش کشور یا وزارت علوم هستند برگزار می‌گردد.  

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که به قصد مهاجرت یا تحصیل در یک کشور خارجی مطالعه زبان را آغاز می‌کنید، در نهایت برای رسیدن به هدف خود به مدرک آیلتس نیاز خواهید داشت. در واقع کسب نمره مدنظر در آزمون IELTS جزء آن دسته از موارد بسیار ضروری برای مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور به شمار می‌رود. حتی اگر می‌خواهید در مقطع دکتری و مصاحبه دکتری هم شرکت کنید به این مدرک نیاز داشته و در صورت داشتن مدرک IELTS شانس بیشتری برای قبولی در آزمون و مصاحبه دکتری به دست می‌آورید.

با توجه به اهمیت آزمون IELTS امروز ما در این مطلب قصد داریم شما را با دوره‌های مختلفی که برای گرفتن نمره قبولی در آزمون IELTS باید بگذرانید آشنا سازیم. همراه ما باشید!

آشنایی با آزمون IELTS

همانطور که در بالا هم اشاره شد، IELTS آزمونی بین‌المللی برای سنجش میزان مهارت‌های فردی زبانِ شما است. شاید برای شما هم جالب باشد که طراحی این آزمون توسط دانشگاه کمبریج انگلیس انجام شده و تمامی کشور‌های دنیا برای برگزاری این آزمون باید از دانشگاه کمبریج انگلستان مجوز بگیرند.

با توجه به طراحی این آزمون توسط دانشگاه کمبریج، مدرک آن از اعتبار بسیار بالایی برخوردار بوده و تقریبا تمامی  دانشگاه‌های دنیا و کشور‌های خارجی آن را به رسمیت می‌شناسند. این آزمون را می‌توان به دو نوع آیلتس جنرال و آیلتس آکادمیک  تقسیم‌بندی کرد.

با توجه به هدفتان برای دریافت مدرک آیلتس می‌توانید در آزمون جنرال یا آکادمیک شرکت نمایید. در واقع اگر به قصد تحصیل در خارج از کشور به دنبال دریافت مدرک آیلتس هستید باید در آزمون آکادمیک آیلتس شرکت کنید. اما اگر قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارید، کافی است که در آیلتس جنرال نمره مدنظر به دست ‌آورید.

بهتر است بدانید که آزمون IELTS آکادمیک نسبت به آزمون IELTS جنرال بسیار سخت تر می باشد. 

 یکی از دوره‌هایی که با استاد کاوه حاتمی برای این منظور برگزار می‌شود، دوره  آموزش مهارت های آیلتس  است. در ادامه ضمن اینکه اطلاعات بیشتری در مورد آزمون IELTS در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم، در مورد دوره های زبان در آکادمی LANGUAGEjet به خصوص دوره آموزش مهارت های آیلتس هم با شما صحبت خواهیم کرد.

آشنایی با مدرک‌های مختلف آزمون IELTS

همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، آزمون IELTS به دو ماژول جنرال و آکادمیک دسته‌بندی می‌شود. همانگونه که گفته شد هر کدام از این مدرک‌ها برای هدف خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرد و شما می‌توانید با توجه به هدفی که برای یادگیری زبان دارید، یکی از آن‌ها را به دست ‌آورید.

IELTS  Academic

همانطور که ذکر شد، آیلتس آکادمیک مختصِ کسانی است که تصمیم دارند در خارج از کشور به تحصیل مشغول شوند. شما هم اگر می‌خواهید در رشته‌های مختلف پزشکی، حقوق، مهندسی و… در خارج از کشور به تحصیل مشغول شوید، بدون شک به آیلتس آکادمیک نیاز خواهید داشت. علاوه بر آن آیلتس آکادمیک برای متقاضیان مقطع دکتری هم کاربردی بوده و به قبولی آن‌ها در مصاحبه کمک می‌کند.

 IELTS General Training

اگر می‌خواهید به خارج از کشور مهاجرت کرده، اما تصمیم ندارید که در کشور‌های خارجی به تحصیل پرداخته یا فعالیت‌های علمی انجام دهید، باید آیلتس جنرال داشته باشید. آیلتس جنرال معمولاً برای کسانی که تنها تصمیم دارند در خارج از کشور زندگی کرده و فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند، مناسب است. آیلتس جنرال می‌تواند برای محیط‌های کاری غیر تخصصی هم کاربردی باشد.

ضمن اینکه نوجوانان برای ورود به  برخی از مدارس انگلیسی زبان هم تنها کافی است مدرک General IELTS یا مدرک بین المللی زبان مانند KET یا PET  را اخذ کنند.

IELTS Life Skills

مطمئناً اکثر شما تا کنون در مورد این نوع مدرک IELTS چیزی نشنیده‌اید. باید بگوییم که این مدرک IELTS به اندازه آیلتس جنرال و آکادمیک شناخته شده نیست و تنها کسانی به دنبال گرفتن این نوع مدرک IELTS هستند که تصمیم دارند به کشور انگلستان مهاجرت کنند.

در واقع اگر شما می‌خواهید به انگلستان مهاجرت کرده و اقامت این کشور را بگیرید؛ باید مدرک IELTS Life Skills داشته باشید. در آزمون IELTS Life Skills هم تنها دو مهارت شما مورد سنجش قرار می‌گیرد، اما بر خلاف آیلتس جنرال در این آزمون مهارت‌های Speaking و Listening شما سنجیده می‌شود.

نمره این آزمون هم برخلاف آزمون جنرال و آکادمیک از ۰ تا ۹ محاسبه نشده و دو امتیاز A1 و B1 به شما تعلق می‌گیرد. امتیاز A1 برای فرزندان و همسر شما و امتیاز B1 برای دریافت اقامت دائم شما خواهد بود.

با توجه به این توضیحات می‌توان گفت که آیلتس Life Skills حتی نسبت به آیلتس جنرال هم راحت‌تر بوده و اگر می‌خواهید بدون هدف خاصی و تنها برای پیوستن به اعضای خانواده خود در انگلیس مهاجرت کنید، می‌توانید در آزمون Life Skills شرکت نمایید.

آشنایی با ساختار آزمون IELTS

آشنایی با ساختار آزمون به شما کمک می‌کند تا بتوانید نمره بهتری در آزمون به دست‌آورید؛ از همین رو در ادامه قصد داریم شما را با ساختار این آزمون آشنا سازیم.

به طور کلی می‌توان گفت که ساختار آزمون IELTS به چهار بخش Listening، Speaking، Writing و Reading تقسیم‌بندی می‌شود.

Listening

بخش Listening مربوط به آیلتس آکادمیک و جنرال  است، این بخش در  حدود 40 دقیقه برگزار می‌شود. شما باید در بخش Listening به یک نوار صوتی گوش دهید و سپس با توجه به نوار و مکالمات درون آن به سوالات پاسخ دهید. معمولاً  فایل  صوتی دارای دو بخش عمومی یا مکالمات اجتماعی و  دو بخش  با موضوع مکالمات دانشگاهی است.

Speaking

این بخش بین ۱۱ تا ۱۴ دقیقه، در سه بخش به صورت حضوری برگزار می‌گردد. در اولین بخش سوالاتی مربوط به زندگی شخصی شما پرسیده می‌شود و برای پاسخ به آن ۴ تا ۵ دقیقه فرصت دارید. اما بخش دوم تنها ۲ دقیقه فرصت داشته و باید در مورد موضوعی که به شما ارائه می‌شود، صحبت کنید. در آخرین بخش معمولاً در مورد قسمت دوم سوالاتی از شما پرسیده شده و باید با مصاحبه‌کننده بحث و گفت و گو کرده و برای این منظور تنها ۴ تا ۵ دقیقه فرصت خواهید داشت.

Writing

 زمانی که در آزمون جنرال و آکادمیک به این بخش اختصاص داده شده ۶۰ دقیقه بوده که شما باید در این زمان در آیلتس جنرال به فردی ناشناس یک نامه بنویسید. حداقل کلماتی که باید در این بخش به کار ببرید ۱۵۰ کلمه بوده و اگر بتوانید نامه را در ۲۰ دقیقه تمام کنید، شانس موفقیت شما در آزمون بالاتر می‌رود.

 در  آیلتس آکادمیک شما باید در مورد دو موضوع متنی بنویسید. در ابتدا موضوعی به شما داده می‌شود که باید به صورت جدول یا نمودار در مورد آن توضیحاتی ارائه کنید. در این قسمت هم باید ۱۵۰ کلمه به کار برده و اگر بتوانید آزمون را طی ۲۰ دقیقه به پایان برسانید، نمره بالاتری به دست می‌آورید.

بخش بعدی  که در هر دو ماژول یکسان است شامل انشایی است که حداقل  باید ۲۵۰ کلمه بوده و شما می‌توانید آن را در طی ۴۰ دقیقه به اتمام برسانید.

Reading

این قسمت از آزمون IELTS هم در آیلتس جنرال و آکادمیک برگزار می‌شود. تقریباً ۶۰ دقیقه برای بخش Reading به شما زمان داده می‌شود که باید در این ۶۰ دقیقه به ۴۰ سوالی که در این قسمت طراحی شده، پاسخ دهید. معمولاً لغاتی که در این بخش استفاده شده از مجلات، کتاب‌ها و روزنامه‌ها انتخاب می‌شوند.

گام‌های اساسی برای قبولی در آزمون IELTS

اگر می‌خواهید در آزمون آیلتس به نمره دلخواه خود دست یابید، بهتر است که مو به مو موارد زیر را به خاطر بسپارید.

  • برای به دست آوردن نمره قبولی در آزمون IELTS باید نسبت به آماده‌سازی خود برای آزمون هر چه سریع‌تر اقدام کنید. علاوه بر آن به یاد داشته باشید که پیشرفت‌های خود در طی آموزش و یادگیری را مرتب کنترل نمایید.
  • برای یادگیری گرامر از روش‌های منظم و استاندارد استفاده کنید.
  • نسبت به مهارت‌های مختلف زبان غافل نشده و سعی کنید همه ۴ مهارت اصلی زبان را به صورت همزمان با هم تقویت نمایید.
  • از تمامی فرصت‌هایی که برای برقراری ارتباط با یک انگلیسی زبان به دست می‌آورید، نهایت استفاده را ببرید.
  • بهتر است که دایره واژگان خود را گسترش داده و می‌توانید برای این منظور روزی ۱۰ لغت جدید یاد بگیرید.
  • سعی کنید متن هایی با موضوعات مختلف مانند امور مالی، علوم، مدیریت، فرهنگ، سیاست، تاریخ، اقتصاد و… را به زبان انگلیسی مطالعه کنید.
  • فیلم‌ها و سریال‌هایی به زبان اصلی ببینید و اخبار انگلیسی را دنبال نمایید.
  • سعی کنید با فردی که انگلیسی صحبت می‌کند، درمورد موضوعات مختلفی همچون علاقه‌مند‌ها، شغل، خانواده، سرگرمی‌ها، رویا‌ها، زندگی روزمره و آرزو‌های خود بحث و گفت و گو کنید.
  • دوره IELTS را زمانی آغاز کنید که به درک کاملی از زبان انگلیسی رسیده باشید. درک و دانش شما از زبان انگلیسی باید به قدری باشد که در دوره آیلتس تنها به تقویت مهارت‌های خود پرداخته و بتوانید در کمترین زمان ممکن برای آزمون IELTS آمادگی لازم را به دست ‌آورید.
  • در صورتی که مطمئن نیستید برای آزمون IELTS آمادگی کامل را دارید، بهتر است که در آزمون تعیین سطح IELTS شرکت کرده و با استفاده از مشاوره‌های یک مربی حرفه‌ای مراحل و دوره‌های مورد نیاز را برای کسب آمادگی بیشتر بگذرانید.
  • بهتر است با پایان دوره‌های IELTS تا قبل از برگزاری آزمون IELTS در آزمون‌های آزمایشی شرکت کرده و مهارت‌های خود را ارزیابی نمایید.
  • به طور کلی هدف اصلی از شرکت در آزمون IELTS سنجش میزان مهارت‌های زبان انگلیسی است. شما باید بتوانید در ۴ مهارت اصلی به تسلط کافی و یکسانی دست یافته و آمادگی لازم برای شرکت در آزمون را به دست ‌آورید. بدون شک بهبود مهارت‌های زبان شما اهمیت بسیاری دارد، آن‌ها را نادیده نگیرید.

آشنایی با دوره آموزش مهارت های آیلتس استاد کاوه حاتمی

یکی از دوره‌هایی که با استاد کاوه حاتمی برای بهبود مهارت‌های زبان شما برگزار می‌شود، دوره  آشنایی مهارت های آزمون IELTS است. این دوره روی مهارت‌های چهارگانه زبان شما تمرکز کرده و با پایان دوره شما به تسلط کافی در مهارت‌های چهارگانه دست خواهید یافت.

استاد کاوه حاتمی با استفاده از متد‌های نوین آموزشی سعی دارند که مهارت‌های شما را تقویت کرده و در کسب نمره قبولی در آزمون IELTS به شما کمک کنند. ضمن اینکه با شرکت در دوره‌های مختلف IELTS آکادمی LANGUAGEjet شما پشتیبان مستمر ۲۴ ساعته خواهید داشت و این به شما برای دستیابی به موفقیت بیشتر کمک می‌کند.

نحوه برگزاری دوره آموزش مهارت های آیلتس با استاد کاوه حاتمی

همانطور که گفته شد، دوره آموزش مهارت های آیلتس برای تقویت مهارت‌های زبان شما در آکادمی LANGUAGEjet برگزار می‌شود.

در این دوره همانطور که اشاره شد ۴ مهارت زبان شما تقویت می‌شود. با گذراندن دوره آموزش مهارت های آیلتس در آکادمی LANGUAGEjet دایره لغات شما وسیع شده و نسبت به ساختار آزمون آشنایی پیدا می‌کنید. با توجه به ساختار آزمون IELTS تمرین‌هایی به شما داده می‌شود که انجام آن‌ها می‌تواند به بهبود مهارت‌های تان کمک ‌کند.

در دوره‌های آیلتس این آکادمی شما می‌توانید با خوبی با فرمت آزمون IELTS آشنا شده و آنچه که برای موفقیت در آزمون نیاز دارید را به دست ‌آورید.

سخن آخر

همانطور که از این مطلب دریافتید، مدرک آیلتس و به دست آوردن آن می‌تواند در زمینه‌های مختلفی برای شما کارایی داشته باشد. در صورتی که بخواهید به خارج از کشور مهاجرت کرده یا در یکی از دانشگاه‌های خارج از کشور به تحصیل مشغول شوید، بدون شک به مدرک IELTS نیاز دارید. مدرک IELTS می‌تواند در مصاحبه مقطع دکتری هم به شما کمک کرده تا بتوانید این مقطع را با موفقیت طی کنید.

برای موفقیت در آزمون IELTS می‌توانید با استاد کاوه حاتمی به صورت تلفنی، آنلاین ارتباط برقرار کرده و از آن‌ها کمک بگیرید. آزمون‌های شبیه‌سازی آیلتس با تخفیف ۵۰ درصدی برای شما تدارک دیده شده و کارگاه‌های تک مهارتی این آکادمی می‌تواند به شما برای تقویت مهارت خاصی کمک کند.

International English Language Testing System یا به اختصار IELTS سامانه جهانی ارزیابی زبان انگلیسی است. این آزمون تحت نظارت مستقیم دانشگاه کمبریج انگلستان در سراسر جهان برگزار می‌شود و یکی از معتبر‌ترین آزمون‌های زبان انگلیسی در دنیا به شمار می‌رود. مانند آزمون‌های دیگری مثلِ تافل و  CELPIP برای گرفتن مدرک آیلتس شما باید نسبت به روند این آزمون آگاهی کاملی داشته باشید. 

آگاهی در مورد ساختار آزمون، هزینه ثبت نام آن، دوره‌هایی که باید قبل از تست بگذرانید؛ همه به شما کمک می‌کند تا آزمون خود را با موفقیت بیشتری پشت سر بگذارید. یکی از دوره‌هایی که برای این منظور باید بگذرانید دوره Exam Preparation است. در این مطلب تصمیم داریم اطلاعاتی جامع و کامل در مورد آزمون IELTS و دوره‌های مربوط به این آزمون با استاد کاوه حاتمی را ارائه دهیم. همراه ما باشید! 

آشنایی با مدرک IELTS

همانطور که در بالا هم گفته شد، واژه آیلتس از سر واژه‌های International English Language Testing System گرفته شده است. سامانه جهانی سنجش زبان انگلیسی یا همان آیلتس از مدارک معتبر زبان انگلیسی در دنیا به شمار می‌رود. این مدرک در تمام دنیا اعتبار داشته و اکثر کشور‌های دنیا آن را به رسمیت می‌شناسند؛ از همین رو اگر شما هم تصمیم دارید که مهاجرت کنید یا در یکی از دانشگاه‌های خارج از ایران اپلای بگیرید، باید حتما مدرک آیلتس داشته باشید.

البته که علاوه بر آزمون آیلتس، آزمون‌های دیگری هم برای این منظور وجود دارند. آزمون‌هایی مانند تافل،   CELPIPوGRE می‌تواند به شما برای اپلای در دانشگاه مورد نظرتان در خارج از کشور کمک کند. اما با تمام این اوصاف تنها مدرکی که هم برای اپلای و هم برای مهاجرت کافی خواهد بود، آیلتس است. در واقع با داشتن مدرک آیلتس به راحتی می‌توانید در تمامی دانشگاه‌های خارج از کشور پذیرش گرفته و اقامت موقت و دائم یک کشور خارجی را به دست ‌آورید.

چه کشور‌هایی مدرک آیلتس را قبول دارند؟

پیش از این نیز ذکر شد که آزمون IELTS نسبت به آزمون‌های دیگر معتبرتر بوده و در بسیاری از کشور‌های دنیا به رسمیت شناخته می‌شود. این آزمون نسبت به آزمون تافل که آزمون زبان آمریکایی است، توسط کشور‌های بیشتری مورد قبول واقع می‌شود.

با توجه به آمار‌های به دست آمده در حال حاضر بیشتر از ۱۴۰ کشور دنیا آزمون IELTS و تافل را پذیرفته‌اند، با این حال برای پذیرش در دانشگاه‌های برخی از کشور‌های دنیا تنها آزمون IELTS قابل قبول است.

اگر بخواهید تحصیلات خود را در کشور‌های نیوزلند، استرالیا و بریتانیا ادامه دهید، باید حتماً مدرک آیلتس داشته باشید. در واقع دانشگاه‌های این کشور‌ها تنها مدرک آیلتس را قبول دارند و اگر می‌خواهید در دانشگاهی همچون کمبریج تحصیلات خود را ادامه دهید، باید آزمون IELTS را با موفقیت پشت سر بگذارید.

آشنایی با ماژول مختلف آیلتس

احتمالاً تا به حال شنیده‌اید که آزمون IELTS به سه نوع  آیلتس جنرال، آکادمیک و لایف اسکیلز تقسیم‌بندی می‌شود. در واقع باید بگوییم که آزمون IELTS در این سه نوع برگزار شده و شما می‌توانید با توجه به نیاز خود در مناسب‌ترین آزمون شرکت کنید.

برای اینکه در آزمون مناسب خود شرکت نمایید، باید نسبت به کارایی مدرک‌های مختلف آیلتس اطلاعاتی داشته باشید. به طور کلی کارایی مدرک‌های مختلف آیلتس به صورت زیر است:

آیلتس جنرال

مدرک آیلتس جنرال برای افرادی مناسب خواهد بود که تصمیم دارند تنها در یکی از کشور‌های انگلیسی زبان اقامت بگیرند. البته با آیلتس جنرال می‌توانید برای دریافت اقامت کاری هم اقدام کنید، به شرط آنکه کار شما خیلی تخصصی نباشد. ضمن اینکه نوجوانان هم برای ادامه تحصیل در دبیرستان نیاز به مدرک آیلتس آکادمیک ندارند و تنها کافی است مدرک جنرال را به دست آورند. لازم به ذکر است که در آزمون جنرال تمامی مهارت‌های زبان مورد سنجش قرار نگرفته و بدون شک این آزمون نسبت به آزمون آکادمیک ساده‌تر است.

آیلتس آکادمیک

اگر می‌خواهید در یکی از دانشگاه‌های انگلیسی زبان ‌پذیرش شوید،  بدون شک باید مدرک آیلتس آکادمیک داشته باشید. مدرک آیلتس آکادمیک اعتبار بالایی داشته و در صورت گرفتن نمره قبولی در این آزمون و داشتن شرایط دیگر به راحتی می‌توانید در هر دانشگاهی که بخواهید، پذیرش شوید.

در آیلتس آکادمیک تمامی مهارت‌های زبان مورد سنجش قرار گرفته و سطح آزمون نسبت به آیلتس جنرال و لایف اسکیلز بسیار بالاتر است. اگر می‌خواهید مصاحبه دکتری خود را با موفقیت گذرانده یا کارشناس و متخصص زبان انگلیسی شوید، باید حتما مدرک آکادمیک آیلتس را به دست ‌آورید.

آیلتس لایف اسکیلز (life skills)

آیلتس لایف اسکیلز هم یکی دیگر از انواع مدرک‌های آیلتس است. این آزمون برای افرادی مناسب است که تصمیم دارند به خانواده خود در خارج از کشور ملحق شوند و یا اقامت دائم کشور بریتانیا را به دست آورند.

خوشبختانه در آیلتس لایف اسکیلز هم تمامی مهارت‌های شما مورد سنجش قرار نگرفته و تنها دو مهارت Speaking و Listening آزموده می‌شود. این آزمون حتی نسبت به آزمون جنرال هم راحت‌تر بوده و به راحتی می‌توانید نمره قبولی آن را به دست‌ آورید.

روند ثبت نام در آزمون IELTS

همانطور که در بالا هم اشاره شد، آزمون IELTS تحت نظارت دانشگاه کمبریج انگلستان برگزار می‌شود. در واقع کشور‌های مختلف در سراسر دنیا برای برگزاری این آزمون باید از دانشگاه کمبریج انگستان مجوز بگیرند. با توجه به این توضیحات در ایران؛ IDP سازمانی است که بر نحوه برگزاری این آزمون نظارت می‌کند.

مراکز مجازی که در داخل ایران مسئولیت برگزاری آزمون IELTS را بر عهده دارند، موسسه آیلتس تهران، موسسه آموزش عالی عصر و دانش، موسسه آموزش عالی آزاد پروشات نوین، موسسه فرهنگی هنری ایرسافام هستند.

در مؤسسات نام برده شده تنها آزمون IELTS برگزار می‌شود؛ از همین رو  پیشنهاد میشود برای کسب آمادگی و بهبود مهارت‌های زبان خود در کلاس های استاد کاوه حاتمی ثبت نام کرده و دوره‌های آمادگی آیلتس را در این آکادمی بگذرانید.

حال ممکن است بپرسید که برای ثبت نام در آزمون IELTS باید از چه طریقی اقدام کرد؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که شما می‌توانید به صورت حضوری به مراکز و موسساتی که در بالا نام آن‌ها را ذکر کردیم مراجعه نمایید. برای ثبت نام حضوری باید کپی مدارک شناسایی خود مانند کارت ملی و گذرنامه تان را به همراه داشته باشید و فرم مربوط به ثبت نام را پر کنید. ضمن اینکه برای ثبت نام به صورت حضوری به دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید که در طی ۶ ماه گذشته گرفته شده است، هم نیاز دارید.

البته که امکان ثبت نام غیر حضوری و آنلاین هم برای شما فراهم شده است. برای این منظور باید به وب سایت  سازمان سنجش  مراجعه نمایید. در وب سایت مراکز ذکر شده منوی ثبت نام را پیدا کرده و برای آن اقدام کنید.

به یاد داشته باشید که در وب سایت سازمان سنجش، جدول زمانی آزمون IELTS را مشاهده کنید که زمان برگزاری هر یک از آزمون‌های آکادمیک و جنرال را مشخص کرده‌اند. با چک کردن محل برگزاری آزمون و تاریخ آن می‌توانید از وب سایت مربوطه خارج شوید. به شما پیشنهاد می‌کنیم که قبل از تاریخ برگزاری آزمون، به محل برگزاری آزمون سری‌ زده و محیط را مورد بررسی قرار دهید تا استرس شما کاهش یابد.

ضمن اینکه حتماً زمان آزمون خود را بر حسب ضرب العجل دانشگاه و مدت زمانی که به منظور آمادگی برای موفقیت در آزمون نیاز دارید، انتخاب کنید.

گرفتنِ مدرک آیلتس چقدر هزینه دارد؟

یکی از مسائلی که امکان دارد ذهن شما را به خود مشغول کند، هزینه دریافت مدرک آیلتس است. به طور کلی می‌توان هزینه دریافت مدرک آیلتس را به دو قسمت تقسیم‌بندی کرد. هزینه‌ای که شما باید برای شرکت یا ثبت نام در آزمون پرداخت کنید و هزینه‌هایی که به استفاده از دوره‌های آمادگی آزمون مربوط می‌شوند.


مدرک آیلتس چه کاربردی دارد؟

اگر در مورد کاربرد‌های مدرک آیلتس اطلاعات بیشتری به دست‌ آورید، بدون شک انگیزه بیشتری هم برای شرکت در دوره آیلتس و شرکت در آزمون IELTS خواهید داشت.

برخلاف آزمونی مانند تافل که تنها برای مهاجرت تحصیلی کاربردی است، آزمون IELTS را می‌توانید با اهداف مختلفی بگذرانید. مدرک آیلتس برای کابرد‌های متعددی مورد استفاده قرار می‌گیرد، از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • به منظور گرفتن  پذیرش در دانشگاه‌های خارج از کشور در مقاطع تحصیلی مختلف به مدرک آیلتس نیاز دارید.
  • اگر می‌خواهید در داخل ایران مقطع دکترای خود را بگذرانید، بدون شک برای موفقیت در آزمون و مصاحبه دکتری، آزمون IELTS می‌تواند به شما در به دست آوردن موفقیت کمک کند.
  • برای مهاجرت به کشور‌های انگلیسی زبان، مانند بریتانیا حتماً به مدرک آیلتس نیاز پیدا می‌کنید. بدون داشتن مدرک آیلتس لایف اسکیلز گرفتن اقامت در کشور بریتانیا امکان‌پذیر نخواهد بود.
  • برای تبدیل شدن به یک متخصص و کارشناس زبان به مدرک آیلتس نیاز خواهید داشت.
  • به منظور مهاجرت کاری و تجارت‌های بین‌المللی داشتن مدرک آیلتس ضروری است.

اعتبار مدرک آیلتس چقدر است؟

در بالا هم اشاره کردیم که در حال حاضر مدرک آیلتس در بیش از ۱۴۰ کشور دنیا مورد قبول واقع شده است. این مدرک برای مهاجرت تحصیلی، اقامت دائم، مهاجرت‌های کاری و… در کشور‌های مختلف دنیا پذیرفته شده و شما می‌توانید برای این منظور از آن استفاده نمایید.

اما مدت اعتبار مدرک آیلتس از زمان صدور مدرک حدود ۲ سال است. در صورتی که نتوانید در طی این دو سال برای دریافت ویزای مورد نظر خود اقدام نمایید و مدت اعتبار مدرک شما تمام شود، امکان تمدید اعتبار آن وجود نداشته و باید مجدداً برای دریافت مدرک در آزمون IELTS شرکت کنید.

دوره های Exam Preparation چیست؟

کلاس های Exam Preparation یا آمادگی آزمون آیلتس،‌ مرحله ای است که زبان آموزان پس از تقویت سطح زبان و تقویت دایره واژگان در کلاس های Pre-IELTS و آشنایی با فرمت آزمون آیلتس در دوره های IELTS، بصورت کاملا تخصصی روی انواع سوالات، تکنیک های مربوط به هر مهارت و هر بخش، تمرین و فیدبک، و شبیه سازی آزمون آیلتس کار می کنند. استاد کاوه حاتمی پس از سال ها تجربه و موفقیت در آماده کردن متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس، در این دوره تمام تجربیات خود را با زبان آموزان به اشتراک میگذارد و زبان آموزان را با اعتماد به نفس کافی و کاملا آماده به آزمون آیلتس راهی می کنند.

روند دریافت مدرک آیلتس به صورت گام به گام

اگر می‌خواهید با روند دریافت مدرک آیلتس و شرکت در آزمون آشنا شوید، ادامه این مطلب را از دست ندهید!

انگیزه و هدف خود از دریافت مدرک آیلتس را مشخص کنید

قبل از هر چیز باید انگیزه و هدف خود از دریافت مدرک آیلتس را مشخص نمایید. برای مثال اگر می‌خواهید برای تحصیل به خارج از کشور مهاجرت کنید یا مصاحبه دکتری خود را با موفقیت بگذرانید، باید مدرک آکادمیک دریافت کنید. به عبارت کلی برای شرکت در آزمون و تعیین نوع آزمون هدف شما اهمیت بسیاری دارد.

ثبت نام در آزمون و انتخاب زمان مناسب برای آزمون

بدین منظور شما می‌توانید برای ثبت نام در آزمون IELTS به صورت حضوری و غیر حضوری در مراکز گفته شده، اقدام نمایید. با این حال به یاد داشته باشید که زمان آزمون خود را بعد از  ضرب العجل دانشگاه و تکمیل دوره‌های آمادگی برای شرکت در آزمون انتخاب کنید.

استفاده از شیوه‌های نوین آموزشی

به شما پیشنهاد می‌کنیم برای این منظور حتماً به استاد کاوه حاتمی مراجعه نمایید. شما در این کلاس ها می‌توانید از نوین‌ترین شیوه‌های آموزشی بهره‌مند شده و مطالب و نکات را به صورت کلیدی بیاموزید.

از منابع در دسترس استفاده نمایید

بهتر است به منظور دستیابی به آمادگی ابتدایی در آزمون IELTS از منابع در دسترس و منابعی که بهتر با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کنید، استفاده کنید.

در آزمون‌های آزمایشی شرکت کنید

با توجه به اینکه هزینه‌های ثبت نام در آزمون IELTS کمی برای ما ایرانی‌ها بالا است، باید با آمادگی کامل برای شرکت در این آزمون اقدام کنیم. اگر شما هم می‌خواهید به آمادگی کاملی برای آزمون دست یابید و هزینه‌های انجام شده و زمانی که برای شرکت در آزمون اختصاص داده‌اید را هدر ندهید، حتماً در آزمون‌های آزمایشی شرکت نمایید.

قبل از امتحان در محل برگزاری آزمون حاضر شوید

بهتر است یک روز قبل از امتحان در محل برگزاری آزمون حاضر شده و با محیط آن آشنا شوید.

آمادگی برای روز آزمون

سعی کنید که در روز آزمون اعتماد به نفس داشته باشید و استرس به خود وارد نکنید. به یاد داشته باشید که آزمون IELTS در طی دو مرحله برگزار می‌گردد که در مرحله اول سه مهارت اصلی زبان یعنی reading، writing و listening شما مورد سنجش قرار گرفته و در مرحله دوم مهارت speaking شما آزمایش می‌شود. در هر دو مرحله با اعتماد به نفس کامل حضور پیدا کرده و به هیچ عنوان استرس به خود راه ندهید.

در نهایت به یاد داشته باشید که مدرک آیلتس شما طی ۱۳ روز برای شما صادر می‌شود. 


کلاس‌هایی که 1 تا 4 زبان آموز در آن شرکت کنند کلاس خصوصی هستند. تنوع زمان کلاس در کلاس‌های خصوصی زیاد است و به همین دلیل توجه بسیاری از مخاطبان و متقاضیان زبان‌آموز را به خود جلب کرده است. 

از طرفی متاسفانه این باور غلط در میان برخی از افراد وجود دارد که کلاس‌های خصوصی در امر آموزش و انتقال مطلب، به اندازه کلاس‌های گروهی موثر نیستند و روند آموزش و یادگیری رضایت‌بخش و مفید نخواهد بود، اما سال‌ها تحقیق درباره آموزش زبان خارجه، این امر را اثبات کرده است که با برنامه‌ریزی درست و اجرای دقیق و درست مطالب آموزشی به راحتی می‌توان کیفیت و تاثیر مثبت قابل ملاحظه‌ای را در کلاس‌های زبان خصوصی، تجربه کرد. 

کلاس خصوصی به چه منظوری برگزار می‌شود؟

کلاس خصوصی مناسب افرادی است که به‌ علت کمبود وقت و یا شرایط خاص، نیاز به یادگیری هرچه سریع‌تر زبان دارند که در مقایسه با زبان‌آموزان دوره‌های گروهی، خیلی سریع‌تر به اهداف زبانی خود دست می‌یابند.

از این رو چنانچه شما هم فرصت شرکت در کلاس‌های گروهی را ندارید؛ پیشنهاد می‌کنیم که از کلاس‌های خصوصی استاد کاوه حاتمی استفاده کنید و با بهره‌ گرفتن از خدمات این آکادمی روند آموزش و پیشرفت خود را با سرعت بیشتری طی کنید.

دوره آموزش آیلتس 

دوره آموزش آیلتس با استاد کاوه حاتمی ، مختص متقاضیان این آزمون است و در این دوره مجموعه کتاب‌های MINDSET FOR IELTS تدریس خواهد شد.

جالب است بدانید که در پایان هر 10 جلسه، در صورت موافقت خودِ زبان‌آموز، سطح زبانِ وی به وسیله آزمون‌های کتبی و شفاهی، توسط سوپروایزر شعبه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

کلاس های خصوصی استاد کاوه حاتمی را چه کسانی انتخاب می کنند؟

✅افرادی که به هر علتی تمایل و علاقه‌ای به حضور در کلاس‌های آموزشی گروهی و پرجمعیت ندارند.

✅افرادی که جهت ادامه تحصیل، نیازمند شرکت در دوره خصوصی و اخذ مدرک زبان در مدت زمان محدود هستند.

✅افرادی که به هر دلیلی، در سریع‌ترین زمان ممکن باید به سطح مورد نظر خود از دانش زبان برسند.

✅افرادی که در سال‌های گذشته زبان خوانده‌اند، و صرفا نیازمند آموزش زبان به منظور یادآوری و مرور مطالب گذشته در زمان کوتاهی هستند.

✅افراد شاغلی که به دلیل مشغله کاری فراوان، توانایی حضور در کلاس‌های گروهی آموزش زبان را به صورت منظم و مداوم ندارند.

✅افرادی که احساس می‌کنند یادگیری زبان در کلاس خصوصی تطابق بیشتری با شخصیت آن‌ها دارد و با آموزش خصوصی احساس راحتی بیشتری دارند.

اهداف آموزشی در کلاس های خصوصی

  • آموزش زبان به روشی کاملا کاربردی در حداقل زمان ممکن.
  • آموزش زبان منطبق با شرایط و فعالیت ذهنی و میزان یادگیری زبان‌آموزان جهت ایجاد کیفیت مناسب.
  • آموزش زبان مکالمه محور
  • ایجاد انگیزه مضاعف در زبان‌آموزان با در نظر گرفتن نیازهای آموزشی فردی.

مزایای شرکت در کلاس‌های خصوصی استاد کاوه حاتمی

✅بهره‌مندی از جدیدترین مطالب آموزشی مطابق با نیازهای روز زبان‌آموزان توسط استاد کاوه حاتمی.

✅بهره‌مندی کامل از کلاس‌ها با توجه به خصوصی بودن جلسات و تمرکز کامل مدرس روی زبان‌آموز.

✅مشخص شدن نقاط ضعف و قوت زبان‌آموز و رفع مشکلات زبانی در کلاس.

✅قابلیت تغییر روز و ساعت کلاس‌ها (تشکیل کلاس با توجه به روز و ساعت مورد دلخواه شما.)

✅صرفه‌جویی در وقت زبان‌آموز. 

✅تعیین سطح اولیه و مشاوره رایگان.

✅برگزاری آزمون‌های آزمایشی آیلتس ( MOCK ) برای متقاضیان این آزمون و زبان‌آموزان دوره‌های آیلتس


توضیحات دوره آموزشی

این آزمون برای نخستین بار در سال 1980 توسط دانشگاه کمبریج و شورای بریتانیا که در آن زمان با نام IELTS شناخته می‌شد، طراحی و اجرا شد. این آزمون در ابتدا داوطلبان بسیار کمی داشت. بنابراین در سال 1981 تنها 4000 نفر در این آزمون شرکت کردند. با محبوبیت بیشتر این آزمون، تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون به 10000 نفر در سال 1985 افزایش یافت. در سال 1989، موسسه IDP استرالیا به این آزمون چهره‌ای بین‌المللی داد. در نهایت کلمه INTERNATIONAL اضافه شد و (IELTS) برای این آزمون انتخاب شد.

آیلتس، مخفف International English Language Testing System، در واقع یک سیستم استاندارد ارزیابی زبان انگلیسی برای اهداف تجاری، تحصیلی یا مهاجرتی در کشورهای بومی انگلیسی‌زبان است. این آزمون طراحی شده در حال پیاده‌سازی است. کشورهایی که گواهینامه این آزمون را پذیرفته‌اند عبارت‌اند از: کانادا، استرالیا، نیوزیلند، انگلستان و ایالات متحده. در این آزمون توانایی شما در خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن اندازه‌گیری و ارزیابی شده و نتایج با مقیاس 1 تا 9 اعلام می‌شود.

نمره شما در این آزمون بیانگر مهارت‌ها و توانایی‌های شما در استفاده از زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط‌های حرفه‌ای، تحصیلی و اجتماعی است. این آزمون تحت نظارت مستقیم شرکت‌های زیر است:

شورای بریتانیا، IDP: برنامه توسعه بین‌المللی (IELTS استرالیا) و همچنین ارزیابی کمبریج زبان انگلیسی. آیلتس محبوب‌ترین آزمون رسمی بین‌المللی برای انواع متقاضیان مهاجرت در استرالیا، کانادا، ایالات متحده، نیوزلند و انگلستان است و نتایج آن توسط بیش از 11000 کارفرما، دانشگاه، مدرسه و آژانس مهاجرت به رسمیت شناخته شده است. همچنین این آزمون دو سال اعتبار دارد.

انواع مختلف آزمون آیلتس

آزمون آیلتس بر اساس هدف شرکت‌کننده به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود که عبارت‌اند از:

  1. آزمون تحصیلی یا آکادمیک (ACADEMIC)
  2. آزمون عمومی (GENERAL)
  3. آزمون مهارت‌های زندگی (LIFE SKILLS)
بخش
تعداد سوالات
زمان‌بندی
LISTENING
40
30 دقیقه و 10 دقیقه زمان اضافه برای درج پاسخ‌ها در پاسخنامه
READING
40
60 دقیقه
WRITING
2 بخش
60 دقیقه
SPEAKING
3 بخش
11 – 14 دقیقه

در همه آزمون‌های آیلتس، بخش‌های Writing، Reading و Listening (نوشتن، خواندن و شنیدن) ر یک روز بدون وقفه تکمیل می‌شود. اما قسمت سخن گفتن (Speaking) معمولا یک هفته قبل یا بعد از قسمت‌های دیگر انجام می‌شود. همچنین مدت زمان کل آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است.

در حال حاضر این آزمون به صورت کتبی و آنلاین انجام می‌شود. لازم به توضیح است که محتوای آزمون به شرح زیر است: بخش listening و speaking برای همه داوطلبان در این آزمون یکسان است، اما بخش خواندن و نوشتن یعنی Reading و Writingدر این دو نوع تست متفاوت است.

آزمون تحصیلی یا آکادمیک (ACADEMIC)

این آزمون سطح مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را برای محیط‌های دانشگاهی اندازه‌گیری و ارزیابی می‌کند. این آزمون ویژگی‌های زبان دانشگاه را منعکس کرده و میزان آمادگی برای شرکت در تحصیلات دانشگاهی را ارزیابی می‌کند.

آزمون عمومی (GENERAL)

این آزمون سطح زبان انگلیسی و دانش داوطلبان را در موقعیت‌های عملی و روزمره اندازه‌گیری و ارزیابی می‌کند. قالب و نوع سوالات این آزمون نشان‌دهنده محیط کار و موقعیت‌های اجتماعی متفاوت است.

آزمون GENERAL برای کسانی است که برای تحصیلات متوسطه درخواست می‌کنند، متخصصانی که به دنبال تجربه کار و افرادی که به دنبال مهاجرت در برخی از کشورها مانند استرالیا، کانادا، نیوزلند و بریتانیا هستند.

چهار بخش برای آزمون وجود دارد: گوش دادن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن.

تست‌های Listening، Reading و Writing در یک روز و پشت سر هم و بدون هیچ وقفه‌ای در این بین برگزار می‌شود. آزمون Speaking ممکن است در همان روز تا یک هفته قبل یا بعد از تاریخ آزمون برگزار شود.

آزمون مهارت‌های زندگی (LIFE SKILLS)

آزمون IELTS Life Skills برای برآوردن شرایط مهاجرتی خاص طراحی شده است که متقاضیان فقط باید مهارت‌های Speaking و Listening را نشان دهند.

برای این آزمون شما با یک آزمون دهنده و یک ممتحن دیگر در آزمون شرکت می‌کنید. عملکرد شما در صحبت کردن و شنیدن در این یک جلسه ارزیابی خواهد شد.

IELTS Life Skills در CEFR Level A1 16-18 دقیقه، IELTS Life Skills در CEFR Level A2 بیش از 20 دقیقه و سطح B1 22 دقیقه طول می‌کشد. هیچ وقفه‌ای بین اجزای گفتاری و شنیداری وجود ندارد؛ زیرا شما در هر دو مهارت به طور هم‌زمان ارزیابی خواهید شد.

اهمیت آزمون آیلتس

امروزه به طور متوسط بیش از 200 میلیون آزمایش مختلف در سراسر جهان انجام می‌شود. بیش از 10000 سازمان در سراسر جهان از جمله دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، سازمان‌های دولتی و غیردولتی، این گواهی را استانداردی معتبر و قابل اعتماد برای تست مهارت زبان و جایگزینی گواهینامه‌ها و آزمون‌های دیگر مانند تافل می‌دانند (به جز موارد خاص و برخی از رشته‌ها). از جمله دلایل موفقیت آزمون آیلتس می‌توان به پذیرش و قبولی بیشتر آن در مقایسه با آزمون‌های مشابه مانند تافل، دقت و جدیت بالا در نحوه طراحی، ساختار و نحوه طرح سوالات آزمون اشاره کرد.

این آزمون علاوه بر سنجش دانش و سواد انگلیسی افراد، با ساختاری منسجم و سازمان‌دهی شده و روشی کاملا علمی، سطح دانش و مهارت دیگران را نیز ارزیابی می‌کند. همچنین سرعت، دقت و IQ نامزدها را اندازه‌گیری و ارزیابی می‌کند.

یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر به فرد آزمون آیلتس ساختار نمره دهی و روش محاسبه امتیازات مهارت شنیداری و ریدینگ است. نمرات این بخش‌ها به گونه‌ای است که محدوده مشخصی برای نمرات مختلف در نظر گرفته شده است و هر سوال به عنوان نمره جداگانه محاسبه نخواهد شد. در واقع برای هر مدرک محدوده مشخصی تعیین می‌شود.

این سیستم میزان و درصد پاسخ‌های خودکار و تصادفی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. علاوه بر این، سوالات به گونه‌ای طراحی شده‌اند که ترکیبی متنوع از سوال‌های چند گزینه‌ای و سوال‌های کتبی باشد که انتخاب گزینه‌های مبتنی بر شانس را کاهش می‌دهد.

نتایج آزمون

نتایج آزمون کتبی 13 روز پس از تاریخ آزمون و نتایج آزمون رایانه‌ای ظرف 3 تا 5 روز از تاریخ آزمون اعلام خواهد شد. مراکز آزمون می‌توانند نمره آیلتس شرکت‌کنندگان در آزمون را به صورت رایگان به 5 سازمان مختلف ارسال کنند. چنانچه متقاضی درخواست امتیاز خود را به بیش از 5 سازمان ارسال کند باید هزینه آن را پرداخت کند.

همچنین برای داوطلبانی که به نتایج آزمون اعتراض دارند خدمات زیر وجود دارد:

پرسشنامه نتایج (EOR) ایجاد شده است تا داوطلبان بتوانند اعتراض خود را مطرح کرده و درخواست بررسی و اصلاح پاسخنامه خود را داشته باشند. بدیهی است که این امر مستلزم پرداخت هزینه تحقیق است و نتیجه اعتراض معمولا بین دو تا 21 روز طول می‌کشد.

شیوه نمره دهی

نتایج آزمون آیلتس ممکن است کامل یا نیم امتیاز باشد. به عنوان مثال: 8 یا 7.5.

در جدول زیر می‌توانید نتایج آزمون آیلتس در مقیاس BAND SCORE و همچنین نمره خام با توجه به پاسخ سوالات را مشاهده کنید.

نمره
سطح مهارت
تفسیر نمره
9
EXPERT USER
کاملا مسلط بر زبان انگلیسی، با درک دقیق و روان از آن
8
VERY GOOD USER
فرد به زبان انگلیسی مسلط است، اما گاهی اوقات استفاده نادرست از آن در موقعیت‌های غیرعادی ممکن است منجر به سوءتفاهم شود. همچنین به خوبی استدلال‌های مفصل و پیچیده را مدیریت می‌کند.
7
GOOD USER
فرد تسلط عملیاتی بر زبان دارد، اما در برخی موارد استفاده نادرست منجر به سوءتفاهم می‌شود. به طور کلی از انگلیسی به خوبی استفاده کرده و جزئیات بحث را درک می‌کند.
6
COMPONENT USER
در کل به خوبی بر زبان تسلط دارد، اما استفاده از عناصر نادرست اغلب منجر به سوء تفاهم می‌شود. ساختارهای زبانی نسبتا پیچیده را در محیط‌های آشنا به کار می‌برد و درک می‌کند.
5
MODEST USER
فرد تسلط نسبی به زبان دارد و در بیشتر موارد مفهوم را درک می‌کند. اگرچه احتمال دارد اشتباهات زیادی مرتکب شود. شاید بتواند وضعیت را در سطح ارتباطی اولیه مدیریت کند.
4
LIMITED USER
سطح تعامل در ارتباطات به موقعیت‌های آشنا محدود می‌شود. مشکلات درک و بیان زیادی وجود دارد. فرد نمی‌تواند از ساختارهای پیچیده استفاده کند.
3
EXTREMELY LIMITED USER
در موقعیت‌های بسیار آشنا، او فقط مفهوم کلی را جذب و درک می‌کند. مشکلات ارتباطی زیادی دارد.
2
INTERMITTENT USER
ارتباط با دیگران واقعا امکان‌پذیر نیست. اطلاعات با استفاده از کلمات ساده یا ساختارهای ناقص منتقل می‌شود. او در درک نوشتاری و گفتاری انگلیسی مشکل زیادی دارد.
1
NON-USER
اساسا هیچ قابلیتی برای استفاده از زبان به جز چند کلمه مجزا ندارد.
0
DID NOT ATTEMPT THE TEST
اطلاعات قابل ارزیابی ارائه نشده است.

 

نمره
تعداد جواب درست از 40
LISTENING
تعداد جواب درست از 40GENERAL TRAINING READING
تعداد جواب درست از 40ACADEMIC READING
5
16
23
15
6
23
30
23
7
30
34
30
8
35
38
35

 دوره‌های آمادگی آیلتس در آکادمی زبان LANGUAGEjet به صورت گروهی خصوصی و نیمه گروهی ارائه می‌شود. 

آشنایی با ساختار آزمون آیلتس
با گذراندن دوره‌های آیلتس زبان‌آموزان می‌توانند در آزمون IELTS شرکت نمایند. اما بد نیست که آن‌ها پیش از آزمون با ساختار کلی آن و تکنیک های جواب دادن به انواع سوالات  آشنا شوند، به طور کلی آزمون IELTS شامل ۴ بخش اصلی است. زبان‌آموز در طی مدت زمان مشخصی باید به سؤالات این ۴ بخش پاسخ دهد.
بخش‌های مختلف آزمون IELTS شامل موارد زیر می‌شوند:
Listening
بخش Listening یکی از بخش‌های آیلتس آکادمیک و جنرال  است. در این بخش زبان‌آموزان  به سؤالات گوناگون در چهار بخش پاسخ می دهند. در قسمت Listening یک فایل صوتی پخش می‌شود که دارای  چهار  قسمت است. در دو  قسمت اول مکالمات  روزمره و در دو  قسمت بعدی مکالمات دانشگاهی صورت می‌گیرد.
Speaking
این بخش  مربوط به آیلتس آکادمیک و جنرال بوده و زبان‌آموز برای گذارندن این بخش تنها ۱۱ الی ۱۴ دقیقه زمان دارد. بخش Speaking به صورت حضوری و رو در رو برگزار شده و دارای سه بخش کلی است. در بخش اول که معمولاً ۴ تا ۵ دقیقه به زبان‌آموزان فرصت داده می‌شود، سؤالاتی مربوط به زندگی شخصی زبان‌آموز آماده شده است که باید در این بین به آن‌ها پاسخ دهند. اما دربخش بعدی که تقریباً یک مهلت ۲ دقیقه‌ای به زبان‌آموزان اختصاص داده شده و باید درمورد موضوعی که به آنان گفته می‌شود، صحبت کنند.
اما در بخش سوم که همانند بخش اول ۴ الی ۵ دقیقه طول می‌کشد، زبان‌آموزان باید با مصاحبه‌کننده در مورد موضوعی که در قسمت دوم مطرح شده، به بحث و گفت و گو مشغول شوند.
Writing
این بخش هم در آیلتس جنرال و هم در آیلتس آکادمیک برگزار می‌شود. در آیلتس  ۶۰ دقیقه به این بخش اختصاص داده شده است. معمولاً در این بخش زبان‌آموزان باید برای فردی یک نامه بنویسند. البته که موضوع نامه از قبل مشخص شده و تعداد کلماتی که در آن به کار برده می‌شود باید کمتر از ۱۵۰ کلمه نباشد. زبان‌آموزانی که می‌خواهند در این آزمون نمره بهتری به دست آورند بهتر است که در ۲۰ دقیقه نامه را نگارش کنند.
در آیلتس آکادمیک هم به این بخش ۶۰ دقیقه زمان اختصاص می‌یابد، در این ۶۰ دقیقه زبان‌آموزان باید در مورد دو موضوع یک متن نگارش کنند. در ابتدا موضوع به جدول یا نمودار مربوط می‌شوند، طبق این جداول و نمودار‌ها زبان‌آموزان باید توضیحاتی ارائه نمایند.
بهتر است در رابطه با موضوع اول زبان‌آموزان حداقل ۱۵۰ کلمه نگارش کنند. در صورتی که آزمون دهنده بتواند این قسمت را زیر ۲۰ دقیقه انجام دهد، بدون شک نمره بهتری به دست می‌آورند.
اما در رابطه با موضوع دوم، متقاضیان باید نظرات مثبت یا منفی خودشان را درمورد موضوعی که از پیش مشخص شده بنویسند. در این قسمت بهتر است که متقاضیان حداقل ۲۵۰ کاراکتر نگارش کنند. برای نگارش موضوعات زبان‌آموزان تقریباً ۴۰ دقیقه فرصت دارند.
Reading
این بخش هم در آزمون جنرال و هم در آزمون آدمیک آیلتس آورده می‌شود. متقاضیان برای پاسخ به سؤالات تقریباً ۶۰ دقیقه زمان دارند، در این مدت آزمون دهندگان باید به ۴۰ سؤال پاسخ دهند. بهتر است بدانید متونی که در این قسمت وجود دارند معمولاً از مجلات، کتاب‌ها و روزنامه‌ها انتخاب شده‌اند.
به یاد داشته باشید که دواطلبان در ابتدا باید سراغ سؤالات مربوط به بخش  Listening، پس از آن  سؤالات  Reading،  و به دنبال آن سؤالات مربوط به بخش Writing را پاسخ دهند و آزمون speaking نیز معمولا” در بازه یک هفته قبل/بعد از روز آزمون کتبی برگزار می شود.
نمره قبولی در آزمون  IELTS
در آزمون IELTS نمره هر بخش بین عدد ۰ تا ۹ خواهد بود. داوطلب باید بتواند هر بخش از آزمون IELTS را با موفقیت پشت سر بگذارد. به عبارتی که نمره نهایی داوطلب میانگینی از توانایی‌های آزمون دهنده در چهار بخش اصلی است. با این حال زبان‌آموزان می‌توانند در کارنامه خود به صورت جداگانه نمرات هر بخش را مشاهده کنند.
حداکثر نمره‌ای که زبان‌آموزان می‌توانند در آزمون IELTS به دست آورند، نمره ۹ است. آن دسته از داوطلبانی که نمره ۹ را در آزمون کسب کنند، بدون شک تسلط بالایی روی زبان داشته و آن‌ها را می‌توان کارشناس متخصص زبان دانست.
نمره ۹ حتی نسبت به نمره‌ای که برای مهاجرت در نظر گرفته شده هم، بیشتر است. با کسب نمره ۹ زبان‌آموزان می‌توانند به راحتی در دانشگاه مورد نظر خود پذیرش گرفته و در صورت داشتن شرایط دیگر مهاجرت کنند.
اما به جز نمره ۹، کسب نمره ۸ در آزمون IELTS هم می‌تواند نمره بسیار خوبی باشد. با کسب این نمره می‌توان گفت که زبان‌آموزان برای صحبت کردن، خواندن متون و نوشتن در مورد مباحث مختلف زبان انگلیسی از تسلط کافی برخوردارند.
نمره‌ای که اکثر زبان‌آموزان و آزمون‌دهندگان IELTS به دنبال آن هستند، نمره ۷ است. این نمره برای بسیاری از دانشگاه‌های خارج از کشور قابل قبول بوده و معمولاً داوطلبانی که بتوانند این نمره را کسب کنند، تسلط کافی نسبت به زبان انگلیسی را داشته و به راحتی می‌توانند مسائل پیچیده را متوجه شوند.
کسب نمره ۶ از آزمون IELTS هم می‌تواند برای برخی از دانشگاه‌ها قابل قبول و برای دیگر غیر قابل قبول باشد. با این حال می‌توان گفت که این نمره یک نمره خنثی برای آزمون IELTS است. با کسب این نمره زبان‌آموزان به راحتی می‌توانند در حوزه مربوط به خانواده، شغل و مکالمات روزمره صحبت کنند. با این حال درک مسائل پیچیده و علمی برای آنان کمی سخت خواهد بود.
بهتر است بدانید که نمره پایین‌تر از ۶ در  تعداد محدودی از  دانشگاهها قابل قبول است و زبان‌آموز باید مجدداً برای کسب نمره بهتر در آزمون تلاش کند. به طور کلی می‌توان گفت که با توجه به هدف داوطلب نمره قبولی او متفاوت است. برای مثال همانطور که گفته شد، در صورتی که داوطلب بخواهد در یکی از دانشگاه‌های انگلیسی زبان‌ پذیریش شود، باید حتماً نمره ۶ را کسب کند. اما به هر حال‌ایده‌آل‌ترین نمره، بالاتر از ۷ است. با کسب نمره ۷ داوطلب به راحتی می‌تواند به خارج از کشور مهاجرت کرده، در دانشگاه سطح بالایی ‌پذیریش شده و به بازار کار وارد شود.
مدرک IELTS چقدر اعتبار دارد؟
همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، آزمون IELTS یکی از معتبرترین آزمون‌های بین‌المللی برای سنجش میزان استعداد و مهارت زبان‌آموز به شمار می‌رود. شورای بریتانیا، سازمان IDP و دانشگاه کمبریج انگلستان ناظران این آزمون هستند.
داوطلبانی که در آزمون IELTS نمره قبولی را کسب کنند، می‌توانند مدرک IELTS را دریافت نمایند. بهتر است بدانید این مدرک دو سال اعتبار دارد.
شاید این سؤال برای زبان‌آموزان و آزمون‌دهندگان پیش آید که آیا می‌توان اعتبار مدرک IELTS را تمدید کرد؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که خیر این امکان وجود ندارد؛ از همین رو زبان‌آموزان باید در طی یک سال تمام اقدامات خود برای مهاجرت و گرفتن ویزا را انجام دهند. در غیر این صورت باید مجدداً برای دریافت مدرک IELTS در آزمون مربوطه شرکت کنند.

جمع‌بندی
همانطور که در این مطلب اشاره کردیم، IELTS یکی از معتبرترین آزمون‌هایی است که در زمینه سنجش مهارت‌های چهارگانه زبان بگذار می‌گردد. در حال حاضر بدون داشتن مدرک مربوط به این آزمون، امکان اخذ ‌پذیریش در دانشگاه‌های انگلیسی زبان یا مهاجرت به خارج از کشور امکان‌ پذیر نیست. با توجه به این مسأله گذراندن دوره‌های مربوط به آزمون IELTS به خصوص دوره‌های Pre-IELTS برای آن دسته از زبان‌آموزانی که نیاز به ارتقای مهارت‌های چهارگانه دارند، ضروری خواهد بود.


تافل چیست و چرا آزمون بسیار مهمی است؟

بسیاری از زبان آموزانی که قصد شرکت در آزمون تافل را دارند در ابتدا با این سوال روبر می شوند که آزمون تافل چیست ؟ تقریبا هر کسی که با زبان انگلیسی در ارتباط بوده باشد حداقل یک بار اسم آزمون TOEFL iBT را شنیده است. آزمون Test Of English as a Foreign Language یک تست استاندارد زبان انگلیسی است که برای اهداف مهاجرت و یا ادامه تحصیل در کشور های مختلف انگلیسی زبان مورد استفاده قرار می گیرد. این آزمون شناخته شده ترین امتحان در دنیا برای زبان انگلیسی است. ما در این مطلب هر چیزی که باید در مورد امتحان TOEFL بدانید را برایتان توضیح می دهیم.

درباره آزمون تافل ibt

تافل مخفف کلمه Test of English as a Foreign Language می باشد. آزمون تافل iBT از طریق اینترنت برگزار می شود و برای تمام کسانی که قصد رفتن به کشور های انگلیسی زبان هستند گزینه بسیار مناسبی است. این امتحان هر چهار مهارت Listening, Reading, Speaking, Writing را ارزیابی می کند. به صورت خلاصه می توان گفت تقریبا تمامی کشورهای دنیا آزمون TOEFL را برای پذیرش مهاجرت و یا ادامه تحصیل و کار قبول می کنند.

انواع آزمون تافل چیست

امتحان TOEFL قدیمی ترین و معتبرترین آزمون زبان انگلیسی در طول تاریخ بوده است. سازمان ETS (Educational Testing System) طراح و برگزار کننده این امتحان است. این سازمان نقشی همانند سازمان سنجش در ایران را دارد. تا کنون بیش از ۳۵ میلیون نفر در سراسر دنیا در امتحان تافل شرکت کرده اند که این امتحان را به بزرگترین امتحان تاریخ تبدیل کرده است. اما از گذشته تا کنون آزمون تافل دچار تغییرات زیادی شده است.

آزمون TOEFL iBT (Internet Based TOEFL)

امروزه می توان گفت تنها نوعی از آزمون تافل که معتبر می باشد آزمون TOEFL iBT یا تافل اینترنتی است. اما بیایید همه تافل های حال حاضر و گذشته را نیز نگاهی بیاندازیم.

از سال ۲۰۰۶ این نسخه تافل معرفی شد و مهم ترین و تنها آزمون تافل که در حال حاضر برای مهاجرت و ادامه تحصیل استفاده می شود آزمون تافل اینترنتی است. این امتحان همانطور که از اسمش پیداست با کامپیوتر برگزار می شود و از طریق اینترنت به ETS ارسال می شود و مورد ارزیابی قرار می گیرد.

آزمون TOEFL iBT Home edition

آزمون تافل اینترنتی در سال های گذشته صرفا در مراکز یا سنتر های تافل برگزار می شده است و شما برای آزمون دادن حتما باید وارد مرکز آزمون می شدید. اما از سال ۲۰۲۱ این و در همه گیری کرونا آزمون تافل اینترنتی در خانه یا TOEFL Home Edition هم به داوطلبن معرفی شد و با همان اعتبار اصلی تافل به داوطلبین کمک کرد تا از خانه در آزمون شرکت کنند. علاوه بر اینکه این آزمون کاملا شبیه آزمون اصلی می باشد شما می توانید در خانه و با اینترنت در آزمون شرکت کنید. البته یک شخص یا Proctor کل آزمون شما را نگاه می کند تا تقلبی صورت نگیرد.

آزمون تافل iBT چند بخش دارد؟

آزمون تافل چهار بخش دارد. Listening, Reading, Speaking , Writing جزو بخش هایی است که تافل داوطلب را مورد ارزیابی قرار می دهد. همه این بخش ها توسط کامپیوتر برگزار می شود و شما تنها با یک سیستم کامپیوتری در ارتباط هستید.

زمان بندی آزمون تافل iBT 2024

علاوه بر امکان جدید تافل، ETS زمان قسمت های مختلف آزمون را در سال ۲۰۲۳ کاهش داده است.

  • قسمت اسپیکینگ speaking در مدت ۱۶ دقیقه برگزار می شود.
  • قسمت لیسینینگ Listening دارای ۳ بخش است و زمان تقریبی ۳۶ دقیقه را شامل می شود.
  • قسمت ریدینگ Reading هم ۳۶ دقیقه طول می کشد.
  • قسمت رایتینگ writing که ۲۹ دقیقه خواهد بود.

آزمون TOEFL PBT (Paper Based TOEFL

قبل از معرفی آزمون TOEFL iBT نسخه کاغذی تافل وجود داشته است. این آزمون دیگر برای مهاجرت و ادامه تحصیل مورد قبول واقع نمی شود. اما در دانشگاه های ایران هنوز این آزمون در برخی از دانشگاه ها در آزمون TOEFL PBT مهارت Speaking مورد ارزیابی قرار نمی گرفت و به همین دلیل جای خود را به تافل اینترنتی داد. برای شناخت بیشتر این آزمون بر روی لینک آزمون TOEFL PBT کلیک کنید.

اطلاعات و تغییرات آزمون تافل iBT در سال ۲۰۲۴

سال ۲۰۲۳ یک سال کلیدی برای آزمون تافل بود. از انتهای سال ۲۰۱۹ تغییرات عمده ای در تافل اتفاق افتاد و می توان سال ۲۰۲۳ را یکی از مهم ترین سال ها برای این تغییرات دانست. یکی از مهم ترین گزینه های ایجاد شده در تافل ۲۰۲۲ گزینه TOEFL My Best Scores می باشد. این گزینه به شما کمک می کند تا اگر در چند آزمون تافل شرکت کرده اید بهترین نمره از هر آزمون را انتخاب کنید. 

هزینه آزمون تافل iBT چه قدر است؟

امتحان تافل ۲۶۵$ برای شما آب می خورد. از آنجا که هزینه دلار متغیر است، ممکن است کمی قیمت بالا یا پایین شود. معمولا در زمان ثبت نام قیمت پس از تبدیل نرخ ارز به شما اعلام می شود.

مدرک تافل چند سال اعتبار دارد؟

امتحان تافل دو سال اعتبار دارد. از تاریخی که برای شما مدرک صادر می شود شما می توانید تا دو سال از آن استفاده کنید و بعد از دو سال دیگر مدرک تافل اعتبار ندارد و باید دوباره در آزمون شرکت کنید.

مزایای داشتن مدرک تافل iBT چیست؟

امتحان TOEFL مدرک بسیار معتبری را به شما ارائه می دهد که تقریبا در تمامی کشورهای دنیا مورد قبول است. یعنی شما می توانید به ارحتی در هر کشوری تحصیل و یا مهاجرت و یا کار داشته باشید. اما دیگر مزایای مدرک تافل چه مورادی هستند؟ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تحصیل در دانشگاه های معتبر دنیا در همه مقاطع تحصیلی
  • مهاجرت تحصیلی و شغلی حتما نیاز به مدرک تافل خواهد داشت.
  • کار در شرکت های بین المللی در سراسر دنیا
  • بسیاری از موسسات آموزش زبان نیز از شما مدرک تافل را درخواست می کنند
  • اگر مقصد شما امریکا است، بهتر است آزمون تافل را امتحان دهید.
  • اگر با کار با کامپیوتر راحت هستید و از مصحبه رو در رو می ترسید حتما آزمون تافل برایتان مناسب است.
  • اگر لهجه آمریکایی را بیشتر گوش می دهید باز هم آزمون تافل برایتان بهتر است.

منابع امتحان تافل چیست

امتحان تافل منابع بسیار زیادی دارد که برای آمادگی تافل بسیار لازم هستند. ما برای شما لیستی از مهم ترین منابع تافل ۲۰۲۳ را برایتان در زیر می اوریم. شما برای دانلود این منابع می توانید به بخش دانلود کتاب های تافل سایت ایران آکسفورد مراجعه کنید.

  • کتاب TOEFL Test Prep
  • کتاب Official guide to the TOEFL Test
  • Longman Preparation Course for the TOEFL Test
  • Delta’s Key to the TOEFL IBT: Advanced Skill Practice
  • Oxford Preparation Course for the TOEFL IBT Exam
  • نمونه سوال های تافل TPO

چه کسانی در آزمون تافل شرکت می کنند؟

بیش از ۲۷ میلیون نفر در سراسر جهان تا کنون در این آزمون شرکت کرده اند. این افراد شامل:

  • دانشجویانی که قصد شرکت در مقاطع بالاتر را دارند
  • دانشجویانی که در کلاس های آموزش زبان شرکت کرده اند
  • کسانی که بورس تحصیلی و مدرک تحصیلی نیاز دارند
  • کسانی که قصد دارند پیشرفت زبان خود را پیگیری نمایند
  • دانشجویانی که برای ویزا اقدام کرده اند

زبان آموزانی که قصد شرکت در آزمون تافل را دارند باید توجه داشته باشند که این آزمون در بیش از ۸۵۰۰ کالج در سراسر دنیا و بیش از ۱۳۰ کشور دنیا مورد قبول است. اما مطمئن شوید جایی که شما انتخاب کرده اید از شما تافل می خواهد یا آزمون دیگری.

 اگر کشور مقصد شما آمریکا است آزمون تافل برای شما بهتر است. همچنین چون تافل کامپیوتری است و مصاحبه رو در رو ندارد معمولا داوطلبین استرس کمتری دارند.

معرفی کوتاه آزمون پی تی ای

آزمون PTE (مخفف عبارت The Pearson Test of English) از امن‌ترین و پیشروترین آزمون‌های کامپیوتری زبان انگلیسی در دنیاست، که توسط موسسه پیرسون برای ارزیابی مهارت گفتاری، نوشتاری و درک زبان انگلیسی داوطلبان برگزار می‌شود.

افراد زیادی برای دریافت ویزای تحصیلی، کار یا مهاجرت در آزمون پی تی ای شرکت می‌کنند. به ویژه متقاضیان مهاجرت به کشورها استرالیا، نیوزلند و بریتانیا از داوطلبان اصلی شرکت در آزمون پی تی ای هستند. آزمون PTE معیاری است برای سنجش این که دواطلب بتواند در یک محیط انگلیسی زبان با دیگران ارتباط برقرار کند، تحصیل و پیشرفت نماید.

این آزمون به طور کامل توسط کامپیوتر تصحیح می‌شود و هیچ تصمیم انسانی در مراحل ارزیابی دخیل نیست. به همین دلیل می‌توانید از عادلانه بودن نتیجه مطمئن باشید. 

انواع آزمون پی تی ای

معروف‌ترین و پرکاربردترین قالب آزمون پی تی ای PTE Academic است. اما این آزمون در ۳ قالب دیگر نیز برگزار می‌شود که خوب است با آن‌ها آشنا شوید. در حقیقت موسسه پیرسون آزمون‌های زبان انگلیسی با استفاده از تکنولوژی پیشرفته را برای نیازهای متفاوت طراحی و ارائه کرده است. 

۱. PTE Academic

آزمون پی تی ای آکادمیک یک آزمون آنلاین مبتنی بر هوش مصنوعی است که در یک حوزه امتحانی امن انجام می‌شود. این تست توانایی داوطلب را در خواندن، نوشتن، گوش دادن و مکالمه به زبان انگلیسی ارزیابی می‌کند. استفاده از تکنولوژی هوشمند احتمال خطا در آزمون را پایین آورده است.

با توجه به این که آزمون پی تی ای آکادمیک مورد تایید بسیاری از دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و دولت‌ها در سراسر دنیاست، و افرادی که قصد مهاجرت کاری، تحصیلی یا مهاجرت برای زندگی را دارند در این آزمون شرکت می‌کنند، در ادامه مقاله به جزئیات برگزاری این آزمون می‌پردازیم.

این آزمون پس از همه‌گیری کرونا به صورت آنلاین نیز برگزار می‌شود، اما قالب آنلاین آن در ایران و کوبا در دسترس نیست.

آزمون PTE Academic UKVI به طور خاص برای کسانی برگزار می‌شود که قصد کار، تحصیل یا زندگی در انگلستان را دارند.

 

۲. PTE General

آزمون پی تی ای عمومی سطح زبان انگلیسی فرد را به عنوان زبان دوم یا یک زبان خارجی ارزیابی می‌کند. این آزمون شامل دوبخش است: یک بخش نوشتاری و یک مصاحبه برای سنجش مهارت گفتاری و شنیداری. PTE General شش سطح برای مهارت زبان انگلیسی فرد در نظر گرفته است، و نمره آن اعتبار مادام‌العمر دارد.

نکته مهم: دقت کنید که آزمون پی تی ای جنرال برای هدف مهاجرت پذیرفته نمی‌شود و برای گرفتن ویزای مهاجرت حتماً باید در آزمون پی تی ای آکادمیک شرکت کنید.

۳. PTE young learners

یک شکل دیگر از آزمون پی تی ای PTE young learners است که برای مخاطبان کودک و نوجوان در بازه سنی ۶ تا ۱۳ سال طراحی شده است. این آزمون مهارت کودک را در خواندن، نوشتن، شنیدن و حرف زدن به زبان انگلیسی با یک زبان ساده می‌سنجد. نتیجه آزمون بر اساس چارچوب مرجع مهارت‌های زبانی در اروپا (CEFR) در دو سطح A1 و A2 ارائه می‌شود.

این آزمون شامل نوشتن داستان، تطبیق تصاویر، شرکت در گفت‌وگوی گروهی، بازی رومیزی و استفاده از تکنولوژی است. مدرک این شکل از آزمون پی تی ای اعتبار مادام‌العمر دارد. 

 

۴. Pearson Business English Tests (Versant)

این شکل از آزمون پی تی ای را موسسه پیرسون با همکاری LCCI International Qualifications و با عنوان Versant برگزار می‌کند. مدرک این آزمون نشان می‌دهد که فرد توانایی برقراری ارتباط به زبان انگلیسی را در یک محیط تجاری دارد. آزمون Versant بر این اساس طراحی شده است که کارفرماها و منابع انسانی شرکت‌ها چگونه به یک مصاحبه کاری امتیاز می‌دهند.

هزاران مرکز اداری و تجاری در سراسر دنیا شامل رشته‌های بازاریابی، مدیریت بازرگانی، خدمات مشتریان، فناوری اطلاعات، امور مالی و تجاری، صنعت و نیز گردشگری مدرک این آزمون را می‌پذیرند.

هزینه آزمون PTE

شما می‌توانید همیشه آخرین قیمت رسمی آزمون را به دلار استرالیا روی وب‌سایت pearsonpte.com ببینید. ممکن است هزینه آزمون در هر کشوری بنا بر شرایط برگزارکننده کمی متفاوت باشد. در همین صفحه به مراکز برگزاری آزمون نیز دسترسی دارید. در سال ۲۰۲۳ قیمت آزمون پی تی ای در استرالیا و آذربایجان مطابق جدول زیر است:

قیمت به دلار آمریکا در آذربایجان
قیمت به دلار استرالیا
آزمون
$۲۱۰ USD
$۴۱۰ AUD
PTE Academic
$۲۱۰ USD
$۴۱۰ AUD
PTE Academic Online
$۲۱۰ USD
$۴۱۰ AUD
PTE Academic UKVI
$۱۷۵ USD
$۳۴۵ AUD
PTE Home A1/A2/B1

 

آخرین تغییرات آزمون پی تی ای ۲۰۲۳

در سال ۲۰۲۳ تغییرات اندکی در آزمون پی تی ای ایجاد شده است:

  • قیمت این آزمون کمی افزایش یافته،
  • تعداد کل سوالات آزمون از ۷۰ تا ۸۲ سوال به ۵۲ تا ۶۴ سوال کاهش یافته،
  • استراحت ۱۰ دقیقه‌ای اختیاری از آزمون PTE حذف شده است.

 

آزمون پی تی ای در ایران

آزمون پی تی ای توسط موسسه آمریکایی پیرسون و در مراکز مورد تایید این موسسه برگزار می‌شود. اما این آزمون در ایران برگزار نمی‌شود، و متقاضیان آن می‌توانند در یکی از کشورهای همسایه از جمله آذربایجان، ترکیه، ارمنستان، دوبی یا عراق در آزمون شرکت کنند.

 

آیا آزمون پی تی ای برای من مناسب است؟

شما باید با توجه به شرایط شخصی و هدفی که از شرکت در آزمون‌های بین‌المللی زبان انگلیسی دارید، یک آزمون را انتخاب و خودتان را برای شرکت در آن آماده کنید. آزمون پی تی ای مزایایی نسبت به سایر آزمون‌ها مثل آیلتس و تافل دارد که می‌تواند شما را ترغیب کند با در نظر گرفتن هدف خود، در آن شرکت کنید.

یکی از مهم‌ترین برتری‌های آزمون PTE نسبت به سایر آزمون‌ها، ارائه سریع نتیجه آزمون است. شما در کمتر از ۵ روز نتیجه آزمون پی تی ای خود را دریافت می‌کنید. از طرف دیگر این آزمون هر روز (به جز یکشنبه و دوشنبه) در مراکزی در سراسر دنیا برگزار می‌شود. البته لازم است بررسی کنید که برگزارکننده مورد نظر شما چه تاریخ‌هایی را اعلام کرده است. اما انتخاب‌های زیادی دارید، و حتی می‌توانید در دقیقه ۹۰ تصمیم بگیرید که در آزمون شرکت کنید.


 

برگزاری و تصحیح آزمون پی تی ای به صورت کامپیوتری و با استفاده از هوش مصنوعی موجب می‌شود که داوطلبان استرس کمتری را در جلسه آزمون تجربه کنند، و نیز شرایط عادلانه‌تر و برابری برای همه شرکت‌کنندگان فراهم می‌نماید.

یک مزیت مهم مدرک زبان انگلیسی پی تی ای این است که بر خلاف اغلب آزمون‌های زبان شما محدودیتی برای ارسال نتیجه آن برای مراکز تحصیلی و کاری ندارید.

برای اطمینان از این که آزمون پی تی ای برای شما مناسب است یا خیر، ابتدا هدف خود را از شرکت در آزمون زبان روشن و بررسی کنید که مرکز مورد نظر شما نتیجه آزمون پی تی ای را می‌پذیرد. با وجود آن که این آزمون امکان انتخاب تاریخ‌های متنوعی را به شما می‌دهد بهتر است برای خودتان تاریخی مشخص کنید و آزمونتان را رزرو نمایید.

ساختار آزمون پی تی ای

در مجموع آزمون پی تی ای نیز مانند اغلب آزمون‌های زبان دیگر ۴ مهارت اصلی زبانی را مورد سنجش قرار می‌دهند. این آزمون در ۳ بخش اصلی برگزار می‌شود: اسپیکینگ و رایتینگ، ریدینگ و لیسنینگ. اما باید دقت کنید که آزمون پی تی ای مهارت‌های زبانی را به طور کامل از هم تفکیک نمی‌کند و در واقع هر بخش از آزمون به صورت ترکیبی چند مهارت را با هم می‌سنجد.

آزمون به صورت تست، پاسخ کوتاه به سوالاتِ مطرح شده، و پاسخ بلند به صورت نوشتاری یا گفتاری طراحی شده است. در مجموع شما با ۲۰ نوع سوال مواجه خواهید شد. بنابراین سرعت، دقت، تمرکز و تسلط به زبان انگلیسی به شما کمک می‌کند به خوبی از پس این آزمون برآیید.

 

۱- اسپیکینگ و رایتینگ

طبق آن‌چه گفته شد، در آزمون PTE دو مهارت صحبت کردن و نوشتن به زبان انگلیسی همزمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. این بخش مهارت شما را برای برقراری ارتباط در یک محیط دانشگاهی می‌سنجد. این ارزیابی در ۸ بخش انجام می‌شود و ۵۴ تا ۶۷ دقیقه زمان به آن اختصاص داده شده است.

موضوع مورد آزمون
محتوا و زمان اختصاص داده شده
معرفی کوتاه شخصی
۱ دقیقه (۲۵ ثانیه آماده شدن و ۳۰ ثانیه پاسخ)
بلندخوانی
روخوانی یک متن حداکثر ۶۰ کلمه‌ای با صدای بلند – ۳۰ تا ۴۰ ثانیه برای آماده شدن زمان دارید و زمان پاسخگویی بر اساس متن متفاوت است.
تکرار جمله
جمله کوتاهی در ۳ تا ۹ ثانیه پخش می‌شود و شما باید آن را در ۱۵ ثانیه تکرار کنید.
توصیف تصویر
۲۵ ثانیه دیدن تصویر و ۴۰ ثانیه توصیف آن
بازگویی سخنرانی
یک سخنرانی کوتاه پخش می‌شود و شما باید محتوای کلی آن را در ۴۰ ثانیه بازگو کنید (۱۰ ثانیه برای آماده شدن فرصت دارید).
پاسخ به سوال کوتاه
یک سوال کوتاه صوتی در ۳ تا ۹ ثانیه پخش می‌شود و شما باید در ۱۰ ثانیه با یک یا چند کلمه به آن پاسخ دهید.
خلاصه‌سازی نوشتار
یک متن آکادمیک در حدود ۳۰۰ کلمه به شما نمایش داده می‌شود و شما ۱۰ دقیقه فرصت دارید تا آن را در حداکثر ۷۵ کلمه خلاصه کنید.
نوشتن مقاله (Essay)
یک سوال آکادمیک از شما پرسیده می‌شود (در ۲ یا ۳ جمله) و شما ۲۰ دقیقه فرصت دارید تا با یک مقاله ۲۰۰ تا ۳۰۰ کلمه‌ای به آن پاسخ دهید.

همان‌طور که از محتوای آزمون پیداست تسلط شما به مهارت مکالمه زبان انگلیسی و رایتینگ تخصصی زبان انگلیسی در این بخش اهمیت زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: نکات ارائه سخنرانی به زبان انگلیسی

 

۲- ریدینگ

درست مثل بخش قبلی آزمون، در بخش ریدینگ علاوه بر مهارت خواندن و درک مطلب، مهارت نوشتاری شما نیز ارزیابی می‌شود. این بخش از آزمون ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و شامل ۵ بخش زیر است.

بیشتر بخوانید: روش های تقویت ریدینگ (reading) زبان انگلیسی

موضوع مورد آزمون
محتوا و زمان اختصاص داده شده
خواندن و نوشتن: پر کردن جای خالی
یک متن حداکثر ۳۰۰ کلمه‌ای در اختیار شما قرار می‌گیرد که جای چندین کلمه در آن خالی است و باید آن‌ها را با کلماتی که به شما داده شده پر کنید.
سوالات چند گزینه‌ای (با چند پاسخ صحیح)
یک متن حداکثر ۳۰۰ کلمه‌ای را می‌خوانید و سوالات چندگزینه‌ای پاسخ می‌دهید (ممکن است بیش از یک گزینه درست باشد).
مرتب کردن پاراگراف‌ها
یک متن آکادمیک حداکثر ۱۵۰ کلمه‌ای به صورت چند پاراگراف به هم ریخته روی صفحه نمایش داده می‌شود و شما باید آن را مرتب کنید.
پر کردن جای خالی
یک متن حداکثر ۸۰ کلمه‌اس با چند جای خالی به شما نمایش داده می‌شود که شما باید جاهای خالی را با کلمات داده شده پر کنید.
سوالات چند گزینه‌ای با یک پاسخ صحیح
متنی حداکثر ۳۰۰ کلمه‌ای را می‌خوانید و بر اساس آن به سوالات تستی پاسخ می‌دهید (فقط یک گزینه درست وجود دارد).

 

۳- لیسنینگ

در این بخش از آزمون پی تی ای شما تعدادی فایل صوتی را می‌شنوید ییا چند ویدیو می‌بینید و بر اساس آن به سوالات مطرح شده پاسخ می‌دهید. لیسنینگ آزمون PTE در ۸ بخش طراحی شده و شما می‌توانید هنگام گوش کردن یادداشت بردارید. همزمان با مهارت گوش دادن، مهارت نوشتاری نیز در این بخش اهمیت دارد. این بخش از آزمون در مجموع بین ۳۰ تا ۴۳ دقیقه طول می‌کشد.

بیشتر بخوانید: بهترین روش های تقویت لیسنینگ (listening) زبان انگلیسی

موضوع مورد آزمون
محتوا و زمان اختصاص داده شده
خلاصه‌سازی محتوای شنیداری
شما یک ۶۰ تا ۹۰ ثانیه‌ای را می‌شنوید و باید محتوای آن را به صورت خلاصه در ۵۰ تا ۶۰ کلمه بنویسید. ۱۰ دقیقه برای شنیدن و نوشتن فرصت دارید.
سوالات چندگزینه‌ای (با چند پاسخ صحیح)
به یک فایل ضبط شده ۴۰ تا ۹۰ ثانیه‌ای گوش می‌کنید و به سوالات چندگزینه‌ای پاسخ می‌دهید.
پر کردن جاهای خالی
در ۳۰ تا ۶۰ ثانیه یک محتوای صوتی را می‌شنوید که متن آن پیش روی شماست و بعضی کلمه‌ها در آن جا افتاده است. شما باید جاهای خالی را پر کنید.
انتخاب خلاصه درست
یک محتوای صوتی ۳۰ تا ۹۰ ثانیه‌ای را می‌شنوید و از میان چند خلاصه ارائه شده، درست‌ترین را انتخاب می‌کنید.
سوالات تستی
یک فایل صوتی آکادمیک ۳۰ تا ۹۰ ثانیه‌ای را می‌شنوید و بر اساس آن به تست‌ها پاسخ می‌دهید.
انتخاب کلمات حذف شده مناسب
بخش‌هایی از یک محتوای صوتی با صدای بوق پر شده و شما باید بهترین کلمه برای پر کردن این بخش را انتخاب کنید تا محتوا کامل شود.
انتخاب کلمات اشتباه
یک محتوای صوتی ۱۵ تا ۵۰ ثانیه‌ای را می‌شنوید و متن آن را پیش رو دارید. تعدادی از کلمات نوشته شده با آن‌چه گفته می‌شود مغایر است، که شما باید آن‌ها را مشخص کنید.
دیکته
یک جمله کوتاه در ۳ تا ۵ ثانیه پخش می‌شود و شما باید آن را به طور دقیق بنویسید.

 

مدت زمان آزمون و تاریخ برگزاری

آزمون پی تی ای آکادمیک ۲ تا ۳ ساعت طول می‌کشد که در مقایسه با آزمون‌های دیگر زمان مناسبی است.

این آزمون هر روز در دنیا برگزار می‌شود. اما ممکن است مرکزی که شما قصد دارید در آن امتحان دهید، آزمون پی تی ای را دقیقاً هر روز برگزار نکند. بنابراین تاریخ‌های برگزاری مرکز مورد نظرتان را با دقت چک کنید.

چطور در آزمون پی تی ای ثبت نام کنیم؟

ثبت نام آزمون پی تی ای به صورت آنلاین انجام می‌شود. وارد سایت pearsonpte.com و مراحل زیر را دنبال کنید:


  • یک حساب کاربری (Account) بسازید.
  • به حساب کاربری خود وارد شوید و فرم مشخصات و اطلاعات محل زندگی خود را کامل کنید.
  • برای رزرو آزمون روی دکمه Book a test در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
  • آزمون PTE Academic (یا هر مدل دیگری از آزمون که مد نظرتان است) را انتخاب نمایید.
  • مرکز و تاریخ آزمون را مشخص کنید (باید یکی از کشورهای همسایه را برای شرکت در آزمون در نظر بگیرید).
  • هزینه آزمون را پرداخت کنید.

بیشتر بخوانید: راهنمای گام به گام ثبت نام آزمون پی تی ای

 

نمره آزمون پی تی ای و شیوه نمره‌دهی

نتیجه آزمون پی تی ای به صورت آنلاین و ۲ تا ۵ روز کاری بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. به آسانی می‌توانید نمره آزمون را در حساب کاربری خود مشاهده کنید. اما ایمیلی نیز برای اطلاع‌رسانی ثبت نمره نهایی برای شما ارسال می‌شود.

سیستم نمره‌دهی آزمون پی تی ای آکادمیک به دو شیوه تقسیم می‌شود:

۱. درست/نادرست (C/I): تعدادی از سوالات آزمون پی تی ای به صورت تستی یا چندگزینه‌ای مطرح می‌شود، که به هر پاسخ درست ۱ امتیاز و به هر پاسخ نادرست یا سوال بدون جواب ۰ امتیاز تعلق می‌گیرد.

۲. امتیاز جز به جز (PC): برای بخش‌های دیگر آزمون ممکن است پاسخ شما کاملاً درست یا نادرست باشد، که همه نمره آن بخش یا ۰ امتیاز به شما تعلق می‌گیرد. اما اگر پاسخ شما تا حدی درست باشد، با توجه به میزان درستی جواب، درصدی از کل نمره آن سوال را خواهید گرفت.

با توجه به توضیحات بالا، آزمون پی تی ای نمره منفی ندارد. جزئیات شیوه نمره‌دهی در هر بخش از آزمون پی تی ای در جدول‌های زیر آمده است:

اسپیکینگ و رایتینگ
نحوه نمره‌دهی
معرفی کوتاه شخصی
بدون نمره
بلندخوانی
PC
تکرار جمله
PC
توصیف تصویر
PC
بازگویی سخنرانی
PC
پاسخ به سوال کوتاه
C/I
خلاصه‌سازی نوشتار
PC
نوشتن مقاله (Essay)
PC
لیسنینگ
نحوه نمره‌دهی
خلاصه‌سازی محتوای شنیداری
PC
سوالات چندگزینه‌ای
PC
پر کردن جاهای خالی
PC
انتخاب خلاصه درست
C/I
سوالات تستی
C/I
انتخاب کلمات حذف شده مناسب
C/I
انتخاب کلمات اشتباه
PC
دیکته
PC
ریدینگ
نحوه نمره‌دهی
خواندن و نوشتن: پر کردن جای خالی
PC
سوالات چند گزینه‌ای (با چند پاسخ صحیح)
PC
مرتب کردن پاراگراف‌ها
PC
پر کردن جای خالی
PC
سوالات چند گزینه‌ای با یک پاسخ صحیح
C/I

در نهایت برای نتیجه آزمون پی تی ای آکادمیک یک نمره بین ۱۰ تا ۹۰ به شما اعلام می‌شود. در مدرکی که در اختیار شما قرار می‌گیرد، علاوه بر این نمره کلی، شما نمراتی بین ۱۰ تا ۹۰ برای مهارت‌های ارتباطی (Communicative skills) و مهارت‌های توانمندسازی (Enabling skills) دریافت می‌کنید.

مهارت‌های ارتباطی شامل مهارت خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن است، و مهارت‌های توانمندسازی شامل تسلط، گرامر، تلفظ درست، املا، واژگان، و قدرت بیان نوشتاری (written discourse) است.

بیشتر بخوانید: حداقل نمره زبان انگلیسی برای مهاجرت چقدر است؟

 

مقایسه با آزمون آیلتس و تافل

با توجه به این که حدود نمره آزمون آیلتس و تافل برای اغلب افراد آشناتر است، در جدول زیر می‌توانید معادل نمره آزمون PTE Academic را با این دو آزمون ببینید.

مقایسه آزمون پی تی ای با آیلتس و تافل

 

اعتبار آزمون پی تی ای و مدت زمان اعتبار آن

همان‌طور که گفتیم آزمون پی تی ای یکی از آزمون‌های معتبر در سراسر دنیاست که کشورهای زیادی برای اخذ ویزای کار، تحصیل یا اقامت آن را می‌پذیرند. اما پیش از شرکت در آزمون حتماً چک کنید که کشور، دانشگاه یا مرکز شغلی مورد نظر شما مدرک این آزمون را تایید کند.

آزمون پی تی ای آکادمیک: نتیجه این آزمون نیز مانند آیلتس و تافل ۲ سال اعتبار دارد و در طول این دو سال هر زمان که بخواهید می‌توانید آن را از طریق حساب کاربری خود مشاهده و ارسال کنید. استرالیا نمره آزمون پی تی ای شما را تا ۳ سال می‌پذیرد.

آزمون پی تی ای جنرال: اعتبار نمره این شکل از آزمون پی تی ای مادام‌العمر است.

آزمون پی تی ای داوطلبان جوان (young learners): برای نمره این آزمون نیز تاریخ انقضایی در نظر گرفته نشده است. اما بدیهی است که وقتی سن شما بیشتر از ۱۶ سال باشد، نتیجه این آزمون دیگر برایتان کاربرد ندارد، و حتی در صورت داشتن این نمره باید در آزمون ویژه بزرگسالان شرکت کنید.

بیشتر بخوانید: مدت اعتبار مدرک پی تی ای چقدر است؟

 

آزمون پی تی ای برای مهاجرت

یکی از مخاطبان اصلی آزمون پی تی ای افرادی هستند که قصد مهاجرت به کشور استرالیا یا نیوزلند را دارند. دولت این دو کشور نتیجه آزمون پی تی ای را برای صدور ویزای کار و اقامت می‌پذیرد و تقریباً تمام دانشگاه‌های آن‌ها نیز آن را قبول دارند. از طرفی در حال حاضر استرالیا، نیوزلند و انگلیس مدرک پی تی ای آکادمیک را برای گرفتن ویزا می‌پذیرند.

بیشتر بخوانید: قبولی در آزمون های بین المللی زبان انگلیسی با بهترین نمره به کمک معلم خصوصی زبان

در حال حاضر دانشگاه‌های زیادی در سراسر دنیا، به ویژه در انگلیس، آمریکا، استرالیا، نیوزلند و کانادا مدرک پی تی ای آکادمیک را می‌پذیرند؛ از جمله دانشگاه آکسفورد و مدرسه بازرگانی هاروارد. اما باید از قبل نمره مورد قبول دانشگاه هدفتان را بررسی کنید.

بیشتر بخوانید: دانشگاه‌ های برتر استرالیا برای دانشجویان بین‌المللی


 

 آمادگی برای آزمون پی تی ای

برای آن که در آزمون پی تی ای نمره مورد نظرتان را بگیرید، باید یک بازه زمانی مشخص را به مطالعه و تمرین حرفه‌ای زبان انگلیسی اختصاص دهید. برای رسیدن به بهترین نتیجه، این کار را هدفمند انجام دهید و از منابع مرتبط با همین آزمون کمک بگیرید.

با توجه به این که موسسه پیرسون به صورت تخصصی در زمینه آموزش زبان انگلیسی نیز فعالیت دارد، شما می‌توانید از منابعی که همین موسسه در اختیارتان قرار می‌دهد بهره ببرید، از جمله کلاس‌های آموزشی، کتاب‌ها، اپلیکیشن و آزمون شبیه‌ساز. توجه به چند نکته اساسی زیر می‌تواند نقش مهمی در موفقیت شما داشته باشد.

 

۱- کلاس آموزشی

شما در هر صورتی باید زمان زیادی را به مطالعه و تمرین شخصی اختصاص دهید. اما قطعاً همراهی یک معلم خصوصی باتجربه مسیر را برای شما هموارتر و رسیدن به هدف را ساده‌تر خواهد کرد. با شرکت در یک کلاس خصوصی آزمون پی تی ای شما خودتان را دقیقاً برای شرایط همین آزمون آماده می‌کنید. می‌توانید به آسانی از یکی از اساتید باتجربه زبان انگلیسی در هایتاکی که به طور خاص در زمینه آزمون پی تی ای تخصص دارد کمک بگیرید.

 

۲- منابع آزمون پی تی ای

استفاده از منابع معتبر و مرتبط نیز به همان اندازه برایتان مهم است. انتخاب و تهیه منابع آزمون PTE را به تعویق نیندازید. از ابتدای مطالعه برای آزمون پی تی ای از منابعی استفاده کنید که شما را برای شرایط همین آزمون آماده می‌کند. موسسه پیرسون مجموعه‌ای از منابع آموزشی شامل کتاب و پکیج‌های آموزشی آزمون پی تی ای در اختیارتان قرار می‌دهد. علاوه بر آن می‌توانید منابع رایگانی را نیز از وب‌سایت pearsonpte دانلود و استفاده کنید.

یکی از کتاب‌های مهم برگزارکننده آزمون Aspire C1 است که هم توضیحاتی درباره آزمون و هم تمرین‌هایی با پاسخ تحلیلی ارائه می‌کند.

 

 

3- تمرین و آماده شدن برای آزمون

زمانی که مقدمات مطالعه برای آزمون پی تی ای را به صورت هدفمند آماده کردید، تمرین اصولی است که موفقیت شما را تضمین می‌کند. به طور همزمان همه مهارت‌ها را در نظر داشته باشید و به شکلی منطقی برای تسلط بر هر مهارت برنامه‌ریزی کنید. رعایت نکات زیر نیز می‌تواند به شما کمک کند نتیجه بهتری بگیرید.

بیشتر بخوانید: چگونه خود را برای آزمون پی تی ای آماده کنیم؟

۱- ساختار آزمون پی تی ای را به خوبی درک کنید. به اندازه کافی برای آشنایی با شکل دقیق سوالات آزمون وقت بگذارید و نمونه‌های آزمون پی تی ای را تمرین کنید. با الگوها و نوع سوالات، و در مجموع هر چیزی که انتظار دارید در روز آزمون تجربه کنید آشنا شوید.

۲- به گرامر زبان انگلیسی مسلط شوید. استفاده درست از گرامر در همه بخش‌های آزمون مهم است. برای تسلط بر آن می‌توانید به کتاب‌های جامع یادگیری زبان انگلیسی و یا کتاب های یادگیری گرامر زبان انگلیسی مراجعه کنید.

۳- دایره لغات خود را گسترش دهید. برای موفقیت در آزمون باید بتوانید واژه‌های متنوعی را درست و به جا به کار ببرید. مطالعه رمان‌های زبان انگلیسی می‌توانند به گسترش دایره واژگانتان کمک کند.

۴- تلفظ اهمیت زیادی در آزمون پی تی ای دارد. گوش کردن به زبان انگلیسی و صحبت کردن را در برنامه روزانه‌تان بگنجانید. می‌توانید تعدادی از آهنگ‌های زبان انگلیسی را همیشه همراه خود داشته باشید.

۵- مدیریت زمان در آزمون را تمرین کنید. این تمرین کمک می‌کند کمتر نگران کم آوردن وقت در روز آزمون باشید.

 

۵- آزمون شبیه‌ساز پی تی ای آکادمیک (Mock)

در آزمون شبیه‌ساز پی تی ای شرکت کنید. یک بار تجربه کردن آزمون می‌تواند کمک خیلی زیادی به شما بکند. یکی دیگر از مزایای آزمون پی تی ای این است که آزمون شبیه‌ساز (Mock) آن را خود موسسه پیرسون برگزار می‌کند. بنابراین شرکت در این آزمون می‌تواند تخمین خوبی از میزان آمادگی‌تان بدهد. موسساتی در ایران نیز این آزمون شبیه‌ساز را برگزار می‌کنند.

 

آمادگی در روز آزمون پی تی ای

در روز آزمون باید ۳۰ دقیقه پیش از شروع امتحان در مرکزی که ثبت نام کرده‌اید حضور داشته باشید، تا مراحل احراز هویت را طی کنید. بنابراین لازم است یک مدرک شناسایی معتبر همراه خود داشته باشید؛ برای اطمینان بهتر است این مدرک شناسایی پاسپورتتان باشد. سپس مدیر مرکز شما را به سمت محل آزمون راهنمایی می‌کند.


 

هر داوطلب، یک کامپیوتر، یک کیبورد QWERTY، یک هدست، برگه یادداشت و مداد در اختیار خواهد داشت. در اغلب مراکز حدود ۱۰ صندلی در یک سالن وجود دارد و فضای صندلی‌ها با پارتیشن از هم جدا می‌شود. ممکن است کمی صدای اطرافیان را بشنوید اما میکروفون‌هایی که در اختیارتان قرار می‌گیرد صدای محیط را دریافت نمی‌کند. سوالات هر فرد نیز متفاوت است.

در طول آزمون امکان یادداشت‌برداری نیز دارید. اما پیش از شروع آزمون نمی‌توانید چیزی یادداشت کنید.

 

سوالات متداول

آزمون پی تی ای چه تفاوتی با آیلتس و تافل دارد؟

آزمون پی تی ای یکی از آزمون‌های جدید بین‌المللی است که در سال ۲۰۰۹ راه‌اندازی شد. به همین دلیل نسبت به آزمون تافل و آیلتس، بیشتر از تکنولوژی‌های جدید استفاده می‌کند. طراحی بخش‌های آزمون پی تی ای نیز یکپارچه است یعنی در هر بخش در واقع ترکیبی از دو یا چند مهارت زبانی انگلیسی را می‌سنجد.

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های آزمون پی تی ای با آیلتس نیز در این است که در تصحیح آزمون پی تی ای هیچ عامل انسانی دخالت ندارد. اما با توجه به پیشینه کمتری که دارد، نسبت به آیلتس و تافل تعداد مراکزی که آن را می‌پذیرند، کمترند.

 

آیا آزمون پی تی ای ساده‌تر است؟

خیر، آزمون پی تی ای نیز درست مانند اغلب آزمون‌های بین‌المللی زبان انگلیسی، از جمله آیلتس و تافل، نیاز به تسلط و مهارت کافی در به کار بردن زبان انگلیسی دارد.

 

آیا می‌توانم تاریخ آزمونم را تغییر دهم یا آن را حذف کنم؟

بله، تا ۱۴ روز پیش از آزمون با ورود به حساب کاربری خود می‌توانید وارد بخش reschedule شوید و بدون هیچ هزینه اضافی یک تاریخ جدید برای آزمونتان مشخص کنید. در فاصله زمانی ۸ تا ۱۳ روز پیش از آزمون باید ۵۰ درصد از هزینه پرداخت کنید، و اگر ۷ روز یا کمتر به آزمون باقی مانده باشد، برای تعیین تاریخ جدید باید همه هزینه را بپردازید. قوانین کنسل کردن آزمون نیز دقیقاً به همین صورت است و فقط در صورتی که قبل از ۱۴ روز مانده به آزمون، آن را کنسل کنید، همه پولی که پرداخته‌اید به شما بازگردانده می‌شود.

 

چطور نمره پی تی ای را برای دانشگاه‌ها بفرستم؟

بد توجه به این که کارنامه آزمون پی تی ای دیجیتال است، به راحتی و خیلی سریع می‌تانید آن را برای مرکز یا دانشگاه مورد نظرتان بفرستید. کافی است وارد حساب کاربری خود شوید و فرآیند ارسال کارنامه را از طریق گزینه‌ای که برای آن مشخص شده شروع کنید.

شما بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای می‌توانید به صورت نامحدود نتیجه آزمون را برای موسسات یا دانشگاه‌های مورد نظرتان بفرستید.

 

چند بار می‌توان در آزمون پی تی ای شرکت کرد؟

شما هر چند بار که بخواهید می‌توانید در آزمون پی تی ای شرکت کنید و محدودیتی برای دفعات شرکت در آن وجود ندارد. فقط برای رزرو مجدد آزمون پی تی ای باید صبر کنید تا نتیجه آزمون قبلی را بگیرید.

 

آیا برای شرکت در آزمون پی تی ای محدودیت سنی وجود دارد؟

برای شرکت در آزمون پی تی ای آکادمیک باید حداقل ۱۶ سال داشته باشید. والدین داوطلبان زیر ۱۸ سال لازم است فرم رضایت والدین را تکمیل و امضا کنند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...